Izgatottan vártuk, hogy új kollégákkal kezdhessünk dolgozni ebben a mozgalmas 2022-es évben. Nem egyszerű időszakot éltünk meg, de azt gondolom, sokan mások is így voltak ezzel. A járvány időszakában nem volt könnyű feladat talpon maradni és reménykedni, viszont azt gondolom, minden akadályt sikerült leküzdenünk.

Azt kell mondanom, hogy a cégünknél kicsi egyelőre a forgalom, ami nekem jónak tűnik. Sok nagy cégnél (különösen a multinacionális vállalatoknál) gyakran áthelyezik a közép- és felső vezetést – néha akár egy másik városba vagy országba is. Minket hasonló hierarchia egyelőre nem jellemez- kis cégként szemmel tudok tartani mindent, szeretem, ha valaki jól, rendszeresen és megbízhatóan végzi a munkáját – ez azonban nem jelenti azt, hogy nem történt volna növekedés a cégen belül; többen lettünk és nagyobb lett a kapacitásunk!

2022-ben négy új taggal bővültünk

Januártól a marketinget és a SEO-t átadtam Petrának. Petráról külön beszámoltunk egy előző blogbejegyzésben, amelyben azt is elárultam, miért döntöttem amellett, hogy dolgozzunk együtt. A Weboldal Karbantartás sem gyerekjáték! Erre a feladatra Donát azonban megfelelőnek bizonyult. Aprólékosan és szorgalmasan végzi el a munkáját, melyet nem is lehetne másképpen. A hirdetések, a Facebook és egyéb teendők nem fértek volna bele a kapacitásunkban, erre azonban Norbi, aki egyébként is szabadúszóként dolgozott mindig, remekül megfelel. Az egyetemi tanulónk, Laci, aki gyakornokként látogatta meg az ITZen Kft.-t, hatalmas segítség Donát számára, és az érzés talán még kölcsönös is. Laci sok tapasztalatot szerez a már nála korábban végzett szakmabelitől. Norbiról azt érdeme tudni, hogy jelenleg ő a PPC hirdetések atyja a cégnél. Ő érkezett hozzánk a legkésőbb, viszont nagyon gyors tempóban haladt, ami a feladatok elsajátítását illeti.

Külsős szövegírók

Úgy gondoltam Petra kapacitása lassacskán, igencsak csökken. Rengeteg szöveget kellett megírnia egyedül, amiben időközönként én is segítettem. Kezdetben 4 szövegírót alkalmaztunk, majd egyikőjük leválása után, megérkezett hozzánk Varga Vivien, aki egyéni vállalkozásban űzi a szövegírást. Petrának nagy segítség együtt dolgozni velük, így terhelhető a managementi feladatokkal.  Fordításokkal Dankó Zoltánt kértük meg segítségül, aki egyébként remek szövegíró és még mellé, egyik leghűségesebb kollégám.

Zoli és Én

„A testvéri szeretet segített abban, hogy életben maradjunk.” Kisebb költői túlzásokkal azonban, de voltak nehéz idők. Zoli és Én igyekeztünk megtartani a józan eszünket és kitalálni a megfelelő útvonalakat. Vezetőként hatalmas öröm látni, hogy szépen fejlődik a cégünk, illetve az az egzisztencia, amiben jelenleg dolgozunk, előrébb visz bennünket a sikereink útján.

Minden fejben dől el!

A legtöbb, amit tehetünk, hogy jól állunk a világhoz és a világ is jól áll majd hozzánk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

További cikkek

Kíváncsi vagy hogyan spórolhatsz a hirdetési költségeiden?

Kérj ajánlatot és megtudod.

Ajánlatkérés