Hogyan születik az egyedi weboldal?

Már minden vállalkozás és kisebb cég korszerű, egyedi weboldal segítségével szerzi az ügyfelei nagy részét. Te is közéjük tartozol?

Lehet hogy kicsit talán túlzás az, hogy minden vállalkozás így dolgozik, pedig érdemes lenne kicsit több energiát fordítani rá. A céges weboldalakra sokan inkább úgy tekintenek, mint szükséges rossz. Kikerül a webre egy minimális tartalommal rendelkező, bemutatkozó oldal, aminek jobb esetben az elérhetősége rákerül a névjegykártyákra meg belekerül az arany oldalakba. Amikor friss a weboldal, történik néhány Facebook-os megosztás de kézzelfogható eredmények hiányában ez nem igazán folytatódik. Miért is folytatódna, hiszen nincs értelme, gondolja ezt a frissen vállalkozóvá vált egyébként a szakmájához nagyon is jól értő szaki.

Ez az ami miatt az ITZen gondolata megszületett. Lehet hogy kiváló vagy a saját szakterületeden, és óriási dolgokat produkálsz de akkor is szükséged van az ügyfeleidre, a vendégeidre, vagy a vásárlóidra.

Honnan fogják ők tudni, hogy van egy weboldalad?

Honnan fogják tudni hogy hozzád is fordulhatnak a problémáikkal? Miért keresnének téged mikor az interneten keresgélve nem találnak?

De van ennél rosszabb is, mi lesz akkor ha megtalálnak, és rossz benyomást keltesz bennük? Igen ez a weboldalas mizéria egy elég összetett dolog. Dolgozhatsz rajta éjjel-nappal de ha nem a megfelelő dolgokra koncentrálsz, kárba veszhet a munkád. Persze ezt nem az fogja okozni hogy az amit csináltál annyira rossz irány volt. Inkább azért, mert nem teljesen értetted mit csinálsz, és nem volt türelmed kivárni a végeredményt.

A negatív dolgokat azonban innentől elfelejtheted. Ha követsz megmutatom hogyan lehet neked is sikeres egyedi weboldal a háttered. Millió meg egy módja van annak hogy sikeres legyél az interneten, de mindennek az alapja a honlap!

Hogyan lesz egyedi weboldalad?

Ez a bejegyzés nem kifejezetten technikai jellegű, de ebben a témában ez megkerülhetetlen.

Szóval vannak egyszerű, gyors megoldások, mint például a WordPress. Ezt viszonylag egyszerűen létrehozhatod te is. Persze akkor, ha konyítasz valamit hozzá. A WordPress megoldásai lehetővé teszik a gyors munkát, és egy könnyen kezelhető eszköz, amivel szép eredményeket tudsz akár kezdőként is elérni, de csak akkor ha tényegesen foglalkozol vele, és ha rendszeresen teszed azt.

De mi a helyzet akkor, ha szeretnél az üzleteddel foglalkozni, viszont nem maradnál le az online marketing nyújtotta lehetőségekről sem?

A megoldás már közel jár!

Az ITZen összeállított egy kifejezetten induló vállalkozásoknak szóló weboldalcsomagot WordPress alapon. A csomagba összegyúrtunk mindent amire szükség lehet ahhoz hogy beindítsd az online vevőszerzést. A részleteket kérd e-mail-ben a gombra kattintás után: Kérem az ajánlatot

Ha úgy érzed a szolgáltatás valamelyik ismerősöd hasznára válhat, ajánld neki, hiszen lehet ezen fog múlni a jövőbeli sikere!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

További cikkek