Az egyszerűbb webes jelenlét jegyében – weboldal karbantartás

Talán mindenki tudja az ITZen-ről, hogy az általuk kínált szolgáltatások egyike a weboldal karbantartás. Ez egy havidíjas szolgáltatás, amely webhelyeként 5000 forintba kerül, és garantálja a havonta egyszeri karbantartási feladatokat.

Ha esetleg valaki nem hallotta volna, jól hangzik nem, de?

Honnan tudjuk, hogy működik?

A cég az elmúlt hónapokban keményen dolgozott a szolgáltatásuk megbízhatóbbá tételén. Örömmel jelentik be, hogy frissült a szolgáltatás, hogy a mindenki valóban szilárd élményben részesüljön. Ez a frissítés tartalmaz néhány extra funkciót, amelyeket az ITZen ERP tett lehetővé, valamint néhány változtatást, amelyeket a feladatok elvégzésének optimalizálása érdekében hajtottunk végre.

Íme az új funkciók, amelyeket a jelenlegi áron kaphatsz meg

  • Rendszeresen ellenőrzés, hogy webhely elérhető-e
  • Rendszeres ellenőrzés a  https, www és nem www változatokon (mert ez egy gyakori hiba)
  • Feketelista-ellenőrzés, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy nem kerülsz-e feketelistára a spam-motorok által
  • Időnként hibás link-ellenőrzése, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy nem veszítesz el felhasználókat hibás linkek vagy rossz felhasználói élmény miatt
  • A Facebook gyorsítótár-ellenőrzését is lefolytatjuk, mert ez nem csak a SEO-ról szól, hanem arról, hogyan néz ki a potenciális ügyfelek szemében.

Mindez sokkal inkább a kockázati tényezőket csökkenti…

Ideje optimalizálni a karbantartást!

„Tudjuk, hogy optimalizálni próbálod költségeidet, és szeretnénk is ezt segíteni.” Karbantartási szolgáltatásokból 5000 Ft/óra kedvezményt biztosítunk a szokásos karbantartási szolgáltatásainkon felül. Ez egy nagyszerű lehetőség a költségek optimalizálására, de nem ez az egyetlen lehetőség…

Azért írjuk le részletesen, mert észrevettük, hogy a hozzánk érkező kérések némelyike ​​valójában nem igényel többletmunkát vagy többlet díjat. Összeállítottunk egy listát a leggyakoribb helyzetekről, amelyek miatt neked, mint vásárlónak többlet díjat kell fizetned.

Ennek érdekében 2 éves rendszerünket használtuk a jegyzetek követésére

Nem ritka, hogy a cégtulajdonosok egymásnak ellentmondó követelményeket támasztanak. Ezért mindig ügyelünk arra, hogy mielőtt elkezdnénk, kérdéseket teszünk fel és tisztázzuk ügyfeleink igényeit. Azt találtuk ki, hogy amikor a tervezésről van szó, jobb egy részletes specifikációt kidolgozni, mint általános ötleteket adni. De ha azt szeretnéd, hogy teljes egészében átvegyük a projektet, akkor azt is megtehetjük!

Gyakori ellentmondásos kérések

  • Sokan kérnek változtatást a CTA színsémáján, akkor lehet, hogy az ellentmondásos igények példájával van dolgunk. Gyakoriak ezek a kommunikációs zűrzavarok (kommunikációs káosz) esetei, amelyek általában akkor fordulnak elő, ha valaki kékről pirosra kéri a CTA színsémájának megváltoztatását, majd 3 nappal később zöldet kér.
  • Tudjuk mindannyian, hogy sok különböző platformon vagyunk elérhetők. De néha a több kevesebb!  Ha e-mailt küldesz nekünk, lehetőséget adsz arra, hogy gyorsan és hatékonyan válaszoljunk – és ezt nagyra értékeljük. De, ha ugyanezt a feljegyzést elküldi a Facebook Messengerünknek és a LinkedIn postafiókunknak is? Nos, mindenki dolgát megnehezítjük. Ez többletmunka számunkra, és zavart okoz neked is, ha később nem találja újra az üzenetet. Ezért szeretnénk megkérni, hogy csak egy csatornát használj a kommunikációhoz: az e-maileket, vagy a telefont.

Tudjuk, hogy ezek a körülmények extra erőfeszítést igényelnek részünkről, ezért kapacitásunk felhasználásáért díjat számítunk fel. A tiszta feladatmegosztás megkönnyíti a munkánkat, és gördülékenyebbé teszi az együttműködést közöttünk.

A kapacitás tehát, inkább növekedjen a felesleget mellőzve!

A weboldal karbantartási szolgáltatásunk célja, hogy Egyszerűbbé tegyük a webes jelenléted! A weboldalak karbantartása azonnal megoldható és nagyon jól működik. A karbantartást minden esetben egy szakember végzi, aki ismeri a webes technológiákat és tudja, hogy miként kell az oldaladat újra állítani. Az oldaladnak tehát ezzel csak el kell kezdődnie, és élvezheted a gyorsaságát és színvonalát

Ezt a bejegyzést az ITZen csapata dolgozta ki számodra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

További cikkek