Google Ads szolgáltatások

Bevezetés

A Google Ads a Google hirdetési hálózata. Míg a legtöbb ember csak a Google keresési eredmények között megjelenő szöveges hirdetéseiről tud, minden eddiginél több módon érheti el közönségét.. Leggyakrabban kattintásonként fizet, de meghatározott típusú konverziókhoz vagy interakciókhoz (például a megjelenítésekre vagy a napi bevétel részesedésre) beállított díjat vagy ajánlati árat is megadhat.

Szöveges, képes vagy video hirdetések mind lehetségesek ezen a platformon. Ezenkívül az újracélzás lehetővé teszi számunkra, hogy hirdetéseket jelenítsünk meg azoknak, akik már egyszer felkeresték webhelyét.

Kinek ajánlott Google Ads?

A Google Ads egy kifinomult hirdetési platform, amely mindenféle vállalkozás számára elérhető, függetlenül attól, hogy kicsik vagy nagyok. Ha okosan választja meg a legjobban használható formátumokat és csatornákat, jobban megcélozhatja közönségét, és javíthatja a konverziós arányt.

A Google Ads funkciók széles skálájával rendelkezik – a szöveges és képes hirdetésektől a videó hirdetésekig –, és nagy rugalmasságot kínál a hirdetések létrehozásában.

Miért érdemes hozzáértőre bízni?

A Google Ads fantasztikus marketing rendszer, de megfelelő szakértelem nélkül nem tud hatékony lenni.Például, ha nem értjük a felhasználói szokásokat, és hibázunk a beállításokkal, veszíthetünk a potenciális ügyfelekből.Akár a helytelen beállítások, akár a nem megfelelő célzás miatt, gyenge eredmények adódhatnak. Ha nem érti a közönséget és a rendszer funkcióit, akkor még a legjobban felépített hirdetési kampányok is kudarcot vallanak.

Google Ads-szakértők a célzás finomhangolásával és a teljesítmény maximalizálásával segíthetnek optimalizálni kampányait. Elkerülhetik bizonyos kulcsszavak túlfizetését, és biztosíthatják, hogy hirdetései a keresőmotorok eredményoldalán (SERP) áhított helyeken jelenjenek meg, vagy még jobb, ha csak meghatározott ügyfeleket céloznak meg.

Google ads

Milyen hirdetési formátumai léteznek?

A Google Ads szolgáltatásban szöveges és képes hirdetéseket, valamint video hirdetéseket jeleníthet meg. A speciális beállításokkal felhasználónként is megjeleníthet különböző hirdetési tartalmakat.

 

Mennyibe kerülhet egy ilyen rendszerbe hirdetni?

A Google Ads kampány ára a céloldal minőségétől és professzionalizmusától, valamint a verseny erősségétől függ. Minél versenyképesebb a piac, annál fontosabb a kampány pontos felállítása és professzionális lebonyolítása. Mindig nyomon követheti a kiadásokat, és módosíthatja napi maximális költségkeretét, így ellenőrizheti a költségeket, és csak a minősített kattintásokért fizethet az ajánlatok módosításával.

Keresőoptimalizálás vagy pedig Google Ads?

A SEO és a Google Ads két nagyszerű szolgáltatás, amelyek együttesen javítják online jelenlétét. A Google Ads egy gyors, rugalmas és teljesen szabályozható megoldás, de csak a kampányok futása közben működik.

A SEO egy hosszabb távú megoldás, amely hosszú távon jól működik, mert hatalmas mennyiségű forgalmat generálhat Önnek! A két stratégia kombinálása minden esetben maximális befektetési megtérülést biztosít.

Ettől lesz sikeres

A Google Ads-kampányok hatékonysága nagymértékben függ a céloldalak minőségétől, de más tényezők is befolyásolhatják, például a célzási és ajánlattételi stratégiák, a hirdetésszöveg-optimalizálás, a hirdetésmegjelenítés és a videó hirdetés. A Google Ads használata olyan üzleti modellel, amely nem illik a márkához vagy termékéhez, szintén negatívan befolyásolhatja az eredményeket

Havidíjas Google ads csomagok

START csomag PRO csomag
Konzultáció, célok egyeztetése
Kampányterv
Kulcsszókutatás
Csak kereső kampány(ok) futtatása
Fiók regisztráció, beállítás
Konverziókövetés beállítás
Google Analytics beállítás
Első kampány indítása
Folyamatos optimalizálás
Folyamatos mérés, tesztelés
Új kampányok, hirdetések
Havi írásos jelentés, javaslatok
Remarketing hirdetések
Display (képes) hirdetések
Performance Max kampányok
Ára havonta
20 000 Ft. alapdíj + 5000 Ft kampányonként
30 000 Ft. alapdíj + 10 000 Ft kampányonként

Eseti Google ads csomagok

GAds Audit

35.000 Ft
  • Fiók beállítások
  • Futó kampány beállítások átvizsgálása
  • Konverzió mérés ellenőrzés
  • Konzultáció
  • Célok egyeztetése

Google Merchant Center csomag

35.000 Ft
  • Merchant Center felépítése (Shopping és PMAX kampányokhoz szükséges)
  • Merchant Center beállítása (Shopping és PMAX kampányokhoz szükséges)
  • Felügyelet és Support Havi 8.000 Ft extra

Kezdjünk el együtt dolgozni

Google Ads

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Referenciák

“Évekkel ezelőtt, a megújuló weboldalunk optimalizálásával kerestük meg az ITZen csapatát, azóta a folyamatos figyelésében, javításában és elemzések elkészítésében is számíthatunk rájuk, de bármilyen egyéb kérdésünk van, bármikor fordulhatunk hozzájuk, mindig segítenek megoldani a felmerülő problémáinkat a lehető leggyorsabban. Rendkívül igényes és profi a csapat, ahogy a munkájukon és a folyamatos kapcsolattartáson is meglátszik. Azóta több partnerünknek is ajánlottuk már az ITZen csapatát, mert az eredmény számunkra látványos, töretlenül ívelünk felfelé az online térben is.”
“Több éves kapcsolatban állunk az ITZen csapatával. Korábban sok más szolgáltató inkorrekt módon állt weboldalunk problémás kérdéseihez, szerencsére itt pontos, határidőkre kiemelten ügyelő csapattal találkoztunk. Amikor weboldalunkat támadás érte és az adatok is alig voltak visszanyerhetők, ők megoldották. Pontos, gyors, korrekt munka, bátran ajánljuk őket!”
“Évek óta dolgozunk együtt az ITZen Csapatával. Megbízható partnerek. Mindig megoldják a weboldalunkkal kapcsolatban felmerülő problémákat. Gyorsan reagálnak. Korrekt jelentést kapunk tőlük minden hónapban az általuk elvégzett feladatokról. Elégedettek vagyunk a munkájukkal. Köszönjük!”
“A közös projektjeinken kiemelkedő eredményeket sikerült közösen elérnünk, viszonylag hamar, sőt hamarabb is mint vártuk volna. Az elmúlt időszakban SEO, karbantartás és 1 weboldal teljes újra dizájnolásában segítettetek, és maximálisan elégedett vagyok a végkimenetellel. Egyértelműen érződik kívülről, hogy rend, rendszerek, szabályok mentén, precízen dolgoztok minden megrendelővel.”
Tar Eduárd Ádám
“Úgy tűnik, hogy a rendszerünket hamar megértettétek és átvettétek az üzemeltetést. Sőt, sok-sok új dolgot köszönhetünk nektek. Megbízható partnernek látlak benneteket, gyors, pontos munkával. Korrekt és részletes elszámolást kapunk tőletek minden hónapban.”
“Gyorsan reagáltok a kérdésekre, kérésekre, akár este vagy hétvégén is.”