Héj Te vállalkozó, miben segítsek?

Az ITBlog célja, hogy minél hatékonyabb segítséget nyújtson a tipikus magyar vállalkozó informatikai fejlődésében.

Az írások eddig elsősorban azokat a témaköröket próbálták felölelni, amiket én látok problémának. Azonban ahhoz hogy valóban komoly segítséget tudjak nyújtani, szükségem van a Te kérdéseidre is!

A kérdések a közösség érdekeit is szolgálják, hiszen a válaszaim az adott problémára a weboldalon is közzé teszem. Szóval kérdezz!

Témakörök

Amennyiben ismered már a blog témaköreit, nagyjából tisztában vagy vele mikről esik szó elsősorban. A témák eddig főleg a weboldalakkal és az online marketinggel kapcsolatos területeire koncentrált, illetve olyan témák is helyet kaptak mint a hatékony időbeosztás, a különböző hatékonyságot elősegítő rendszerek és hasonlók.

Maradjunk az informatika témakörén belül!

Mi a célom ezzel?

Ha ez a blog hozzájárul a magyar vállalkozók informatikai fejlődéséhez és akár néhány apró momentumban is jobbá tehetem a blogot olvasó vállalkozó munkáját, akkor az ITZen már jó úton halad a célja felé. (A végső azonban még távolinak tűnik, de erről majd máskor ;))

Rendet teremtünk, hogy szabadon alkothass!

A szlogen, amit egyébként nem egyedül találtam ki, egy magasabb színvonalért jött létre. Rendet teremtünk a vállalkozásod informatikai zűrzavarában, hogy Te a fejlődésre koncentrálhass!

Miért magyar vállalkozó?

Mert úgy érzem nekik van a legtöbb segítségre szükségük. A vállalkozásom részben azért indítottam el, mert hiteles akarok maradni! Hasonló terheket vettem a nyakamba és hasonló problémákat kell nekem is megoldanom, mint azoknak akik igénybe veszik az ITZen szolgáltatásait!

Persze a minden területnek megvannak a maga sajátosságai, azonban az alapproblémák valószínűleg ugyanonnan fakadnak.

Az informatika egy csodálatos eszköz azok számára akik tudnak élni vele, és egy rettenetes teher azoknak akik menekülnek előle.

Főként a vállalkozókra igaz ez. Sok csődbe ment vállalkozást láttam és látok nap mint nap, és bátran ki merem jelenteni, aki nem veszi fel a fejlődés ritmusát, annak befellegzett, legalábbis a vállalkozásában.

Lehet informatikai eszközök nélkül is élni természetesen, időnként én is tartok IT mentes napokat, amikor az okostelefon-t meg a tablet-et is félrerakom, mert feltöltődve tudok a hét többi napján teljesíteni.

Ha eddig nem tetted meg nézz szembe a valósággal! Ma már a szőlősgazdának is foglalkoznia kell az informatikával! Szüksége van rá, ha fenn akarja tartani a gazdaságát. Ha a mezőgazdaság is itt jár már, akkor vajon a te területeden belül mennyire van szükséged informatikusra? Az ITZen lehet a Te informatikusod, a rendszergazdád, az online marketingesed, a biztonsági szakembered vagy bármid amire éppen szükséged van.

Tedd fel nekem a kérdésed itt!

Segíts hogy több helyre eljuthasson az ITZen híre, oszd meg ezt a bejegyzést, vagy akár küldd el azoknak az ismerőseidnek a blog címét, akiknek hasznára válhat!

facebook share photo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

További cikkek