Egy olyan szolgáltatást szerettem volna létrehozni, ami képes új lehetőségeket adni azoknak akik a saját lábukra szeretnének állni, mondjuk egy vállalkozással.

Én is ezt tettem,az én esetemben a legnagyobb problémát az jelentette, hogy honnan szerezzek ügyfeleket, illetve a legnagyobb kételyem az, hogy lesz e mindig elegendő munkám, ahhoz hogy fenn is tudjam tartani a vállalkozásom. Amikor ezt a cikket írom a vállalkozásom még csak a második hónapjába lép, és már most biztos vagyok a hosszútávú sikerben.

Mi ennek az oka?Hogy mi ennek az oka?

Felismertem, hogy nem az a legégetőbb kérdés, hogy amivel foglalkozom arra van e igény, hanem az hogy aki igényli a szolgáltatásom, az megtalál-e? A lényeg, hogy bármivel is foglalkozol, biztosan van valahol valaki akinek pont a Te szolgáltatásodra, vagy termékeidre van szüksége.

Hogyan érheted el leggyorsabban a potenciális vevőidet? Erre napjainkban az internet a legalkalmasabb, azonban kevesen használják okosan.

  • Vannak akik csináltatnak egy weboldalt, aztán nem foglalkoznak vele
  • Vannak, akik csinálnak maguknak valamilyen ingyenes honlapkészítővel weboldalt és marketingezik is azt valamennyire, de átütő eredményt nem érnek el
  • Vannak akik nem weboldallal próbálkoznak, hanem készítenek egy Facebook profilt, jobb esetben oldalt és nem használják ki az előnyeit a saját felületnek.Persze nem mondom azt, hogy csak a Facebook-kal nem lehet eredményeket elérni, hiszen lehet, de igazán profi akkor lesz a dolog ha van mellette egy weboldal is.

Nem hiszed hogy működhet?

Magyarországon több mint 8.000.000 internet előfizetést regisztráltak, és ez egy folyamatosan növekvő szám. Vegyük figyelembe azt hogy egy személynek lehet több előfizetése is, de azt is hogy egy előfizetést többen is használhatnak.

Szóval van egy elég nagy valószínűsége annak, hogy akinek a te segítségedre van szükséges, az elérhető az interneten. Sőt még keresi is az üzletedet, például a Google-ben.

Szóval nincs más hátra, járj ide sokat, mentsd el az oldalt a könyvjelzőid közé, és ha úgy érzed segítségedre lehet keress bátran!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

További cikkek