ITZen Rocket – Weboldal Sebesség optimalizálás

Bevezetés

Az ITZen Rocket nevű szolgáltatásunk célja a weboldal sebesség optimalizálás. Egy olyan szolgáltatást állítottunk össze, amely eredményközpontú. Nincs több mellébeszélés, statisztikai alapon határozzuk meg a sikert.

Valójában a feladatvégzés során nem a weboldal betöltési idejét helyezzük a középpontba, hiszen ez két mérés között is eltérő lehet. Illetve a weboldal betöltődésének sebessége az aktuális terheléstől is függ. Ha megméred egy forgalmas és egy kevésbé forgalmas időpontban is a weboldalad két különböző értéket fogsz kapni, és igen, amikor kevesebb a látogatód, jóval kedvezőbb lesz.

Sokféle mérési módszer létezik, mint a Google PageSpeed Insigths, a GTMetrix vagy a Pingdom. Mi a GTMetrix értékelésével dolgozunk, ennek pedig az az oka, hogy a teljesítmény optimalizálása szempontjából ez adja a legjobban értékelhető eredményeket.

Természetesen a weboldalak betöltési sebessége is jobb lesz, ez nyilvánvaló mellékhatása a folyamatnak, viszont a GTMetrix PageSpeed mutatója hosszabb távon sokkal több eredménnyel kecsegetet.

Mennyibe kerül egy weboldal sebesség optimalizálása?

Kalkulátorunkból ezt is megtudhatod. Csak add meg a weboldalad jelenlegi adatait, és nézd meg hogyan változik az eredmény.

Ez egy 90%-ban megbízható munkaköltséget számol, de természetesen, ez csak egy előzetes ajánlat, amit igény esetén még ellenőrzünk. (Ha nagyon szélsőséges adatokat adsz meg, például 10-es PageSpeed-et akarsz 100-asra emelni egy nagy látogatottságú weboldalon, akkor ne vedd azért készpénznek a kalkulátor adatait.)

Nyugodtan próbáld ki, az adataid addig nem kerülnek rögzítésre, amíg nem nyomod meg a Megrendelem gombot.

GYIK

Honnan tudom meg a Jelenlegi PageSpeed értékem?

  • Keresd fel a GTmetrix weboldalát.
  • Add meg a weboldalad URL címét az ‘Enter URL to Analyze’ mezőben
  • Kattints az Analyze gombra
  • Miután a teszt elkészült, látni fogsz egy PageSpeed Score nevű feliratot, alatt pedig az aktuális értéket (pl. B(89%), ebből kell a 89.et beírnod a kalkulátorba

Honnan tudjam milyen PageSpeed értéket akarok?

100%-ra törekedni szép dolog, de nem minden esetben kivitelezhető. A PageSpeed 15-20 % pontos emelése a legtöbb esetben reális kérés. Ha nem tudod eldönteni, adj meg bármilyen magasabb értéket, és küldd el az űrlapot. Mi felül fogjuk vizsgálni a kérésed és megmondjuk kivitelezhető-e amit szeretnél.

Honnan tudjam meg az átlagos havi oldalletöltés mennyiségét?

Nyisd meg a Google Analytics fiókod és nézd meg az Ügyfélszerzés>Minden forgalom> Csatornák jelentésben a Munkamenetek számát.

Miért fontos a munkamenetek száma a weboldal sebesség optimalizálás folyamatában?

Egy weboldal általános terhelését nagyon is befolyásolja hogy mennyien látogatják. Ha egy technikailag gyors weboldalad van, de több ezer látogatója van napi szinten, az ugyanúgy teljesítményproblémákat okozhat, mintha egy gyenge weboldalad lenne, amit elvétve látogatnak meg.

Mi történik miután megnyomom a megrendelés gombot?

Amint beérkezett az igényed, mi ellenőrizzük hogy mit lehet kihozni az oldalból, azaz megvizsgáljuk teljesíthető a kérésed és egy árajánlatot is kapni fogsz. Amennyiben ezt elfogadod csak néhány hozzáférési adatra lesz szükségünk és már dolgozunk is.

ITZen Rocket kalkulátor

Amiből megtudhatod mibe kerül egy weboldal teljesÍtményoptimalizálása.

Igénybe vehető kedvezmények

Kalkuláció és megrendelőlap

Amit itt látsz az annak a várható díja, ha a weboldalad GTMetrixes PageSpeed mutatóját a megadott értékre emeljük.

Ténylegesen annyit fogunk számlázni a projekt végén, amennyit sikerült javítanunk az oldalon. A kalkuláció arra vonatkozik, hogy mennyibe kerülne az általad vágyott érték elérése.

Total:

Referenciák

“Évekkel ezelőtt, a megújuló weboldalunk optimalizálásával kerestük meg az ITZen csapatát, azóta a folyamatos figyelésében, javításában és elemzések elkészítésében is számíthatunk rájuk, de bármilyen egyéb kérdésünk van, bármikor fordulhatunk hozzájuk, mindig segítenek megoldani a felmerülő problémáinkat a lehető leggyorsabban. Rendkívül igényes és profi a csapat, ahogy a munkájukon és a folyamatos kapcsolattartáson is meglátszik. Azóta több partnerünknek is ajánlottuk már az ITZen csapatát, mert az eredmény számunkra látványos, töretlenül ívelünk felfelé az online térben is.”
“Több éves kapcsolatban állunk az ITZen csapatával. Korábban sok más szolgáltató inkorrekt módon állt weboldalunk problémás kérdéseihez, szerencsére itt pontos, határidőkre kiemelten ügyelő csapattal találkoztunk. Amikor weboldalunkat támadás érte és az adatok is alig voltak visszanyerhetők, ők megoldották. Pontos, gyors, korrekt munka, bátran ajánljuk őket!”
“Évek óta dolgozunk együtt az ITZen Csapatával. Megbízható partnerek. Mindig megoldják a weboldalunkkal kapcsolatban felmerülő problémákat. Gyorsan reagálnak. Korrekt jelentést kapunk tőlük minden hónapban az általuk elvégzett feladatokról. Elégedettek vagyunk a munkájukkal. Köszönjük!”
“A közös projektjeinken kiemelkedő eredményeket sikerült közösen elérnünk, viszonylag hamar, sőt hamarabb is mint vártuk volna. Az elmúlt időszakban SEO, karbantartás és 1 weboldal teljes újra dizájnolásában segítettetek, és maximálisan elégedett vagyok a végkimenetellel. Egyértelműen érződik kívülről, hogy rend, rendszerek, szabályok mentén, precízen dolgoztok minden megrendelővel.”
Tar Eduárd Ádám
“Úgy tűnik, hogy a rendszerünket hamar megértettétek és átvettétek az üzemeltetést. Sőt, sok-sok új dolgot köszönhetünk nektek. Megbízható partnernek látlak benneteket, gyors, pontos munkával. Korrekt és részletes elszámolást kapunk tőletek minden hónapban.”
“Gyorsan reagáltok a kérdésekre, kérésekre, akár este vagy hétvégén is.”