ITZen Rocket – Weboldal Sebesség optimalizálás

ITZen Rocket

Az ITZen Rocket nevű szolgáltatásunk célja a weboldal sebesség optimalizálás. Egy olyan szolgáltatást állítottunk össze, amely eredményközpontú. Nincs több mellébeszélés, statisztikai alapon határozzuk meg a sikert.

Valójában a feladatvégzés során nem a weboldal betöltési idejét helyezzük a középpontba, hiszen ez két mérés között is eltérő lehet. Illetve a weboldal betöltődésének sebessége az aktuális terheléstől is függ. Ha megméred egy forgalmas és egy kevésbé forgalmas időpontban is a weboldalad két különböző értéket fogsz kapni, és igen, amikor kevesebb a látogatód, jóval kedvezőbb lesz.

Sokféle mérési módszer létezik, mint a Google PageSpeed Insigths, a GTMetrix vagy a Pingdom. Mi a GTMetrix értékelésével dolgozunk, ennek pedig az az oka, hogy a teljesítmény optimalizálása szempontjából ez adja a legjobban értékelhető eredményeket.

Természetesen a weboldalak betöltési sebessége is jobb lesz, ez nyilvánvaló mellékhatása a folyamatnak, viszont a GTMetrix PageSpeed mutatója hosszabb távon sokkal több eredménnyel kecsegetet.

Mennyibe kerül egy weboldal sebesség optimalizálása?

Kalkulátorunkból ezt is megtudhatod. Csak add meg a weboldalad jelenlegi adatait, és nézd meg hogyan változik az eredmény.

Ez egy 90%-ban megbízható munkaköltséget számol, de természetesen, ez csak egy előzetes ajánlat, amit igény esetén még ellenőrzünk. (Ha nagyon szélsőséges adatokat adsz meg, például 10-es PageSpeed-et akarsz 100-asra emelni egy nagy látogatottságú weboldalon, akkor ne vedd azért készpénznek a kalkulátor adatait.)

Nyugodtan próbáld ki, az adataid addig nem kerülnek rögzítésre, amíg nem nyomod meg a Megrendelem gombot.

ITZen Rocket kalkulátor

Amiből megtudhatod mibe kerül egy weboldal teljesÍtményoptimalizálása.

Igénybe vehető kedvezmények

Kalkuláció és megrendelőlap

Amit itt látsz az annak a várható díja, ha a weboldalad GTMetrixes PageSpeed mutatóját a megadott értékre emeljük.

Ténylegesen annyit fogunk számlázni a projekt végén, amennyit sikerült javítanunk az oldalon. A kalkuláció arra vonatkozik, hogy mennyibe kerülne az általad vágyott érték elérése.

Várható költség : Ft

[WPSM_AC id=7352]

Kíváncsi vagy hogyan spórolhatsz a hirdetési költségeiden?

Kérj ajánlatot és megtudod.

Ajánlatkérés