ITZen Rocket – Weboldal Sebesség optimalizálás

ITZen Rocket

Az ITZen Rocket nevű szolgáltatásunk célja a weboldal sebesség optimalizálás. Egy olyan szolgáltatást állítottunk össze, amely eredményközpontú. Nincs több mellébeszélés, statisztikai alapon határozzuk meg a sikert.

Valójában a feladatvégzés során nem a weboldal betöltési idejét helyezzük a középpontba, hiszen ez két mérés között is eltérő lehet. Illetve a weboldal betöltődésének sebessége az aktuális terheléstől is függ. Ha megméred egy forgalmas és egy kevésbé forgalmas időpontban is a weboldalad két különböző értéket fogsz kapni, és igen, amikor kevesebb a látogatód, jóval kedvezőbb lesz.

Sokféle mérési módszer létezik, mint a Google PageSpeed Insigths, a GTMetrix vagy a Pingdom. Mi a GTMetrix értékelésével dolgozunk, ennek pedig az az oka, hogy a teljesítmény optimalizálása szempontjából ez adja a legjobban értékelhető eredményeket.

Természetesen a weboldalak betöltési sebessége is jobb lesz, ez nyilvánvaló mellékhatása a folyamatnak, viszont a GTMetrix PageSpeed mutatója hosszabb távon sokkal több eredménnyel kecsegetet.

Mennyibe kerül egy weboldal sebesség optimalizálása?

Kalkulátorunkból ezt is megtudhatod. Csak add meg a weboldalad jelenlegi adatait, és nézd meg hogyan változik az eredmény.

Ez egy 90%-ban megbízható munkaköltséget számol, de természetesen, ez csak egy előzetes ajánlat, amit igény esetén még ellenőrzünk. (Ha nagyon szélsőséges adatokat adsz meg, például 10-es PageSpeed-et akarsz 100-asra emelni egy nagy látogatottságú weboldalon, akkor ne vedd azért készpénznek a kalkulátor adatait.)

Nyugodtan próbáld ki, az adataid addig nem kerülnek rögzítésre, amíg nem nyomod meg a Megrendelem gombot.

ITZen Rocket kalkulátor

Amiből megtudhatod mibe kerül egy weboldal teljesÍtményoptimalizálása.

Igénybe vehető kedvezmények

Kalkuláció és megrendelőlap

Amit itt látsz az annak a várható díja, ha a weboldalad GTMetrixes PageSpeed mutatóját a megadott értékre emeljük.

Ténylegesen annyit fogunk számlázni a projekt végén, amennyit sikerült javítanunk az oldalon. A kalkuláció arra vonatkozik, hogy mennyibe kerülne az általad vágyott érték elérése.

Várható költség : Ft

ITZen Rocket GYIK

  • Keresd fel a GTmetrix weboldalát.
  • Add meg a weboldalad URL címét az 'Enter URL to Analyze' mezőben
  • Kattints az Analyze gombra
  • Miután a teszt elkészült, látni fogsz egy PageSpeed Score nevű feliratot, alatt pedig az aktuális értéket (pl. B(89%), ebből kell a 89.et beírnod a kalkulátorba
100%-ra törekedni szép dolog, de nem minden esetben kivitelezhető. A PageSpeed 15-20 % pontos emelése a legtöbb esetben reális kérés. Ha nem tudod eldönteni, adj meg bármilyen magasabb értéket, és küldd el az űrlapot. Mi felül fogjuk vizsgálni a kérésed és megmondjuk kivitelezhető-e amit szeretnél.
Nyisd meg a Google Analytics fiókod és nézd meg az Ügyfélszerzés>Minden forgalom> Csatornák jelentésben a Munkamenetek számát.
Egy weboldal általános terhelését nagyon is befolyásolja hogy mennyien látogatják. Ha egy technikailag gyors weboldalad van, de több ezer látogatója van napi szinten, az ugyanúgy teljesítményproblémákat okozhat, mintha egy gyenge weboldalad lenne, amit elvétve látogatnak meg.
Amint beérkezett az igényed, mi ellenőrizzük hogy mit lehet kihozni az oldalból, azaz megvizsgáljuk teljesíthető a kérésed és egy árajánlatot is kapni fogsz. Amennyiben ezt elfogadod csak néhány hozzáférési adatra lesz szükségünk és már dolgozunk is.