Miért ne használj Elementort?

Az Elementor előnye, hogy összetett és sok funkcióval rendelkezik, de ez hátrány is lehet. Minél több modult és beépülő modult használsz, annál jobban fel van duzzadva a webhely. Ezenkívül növeli a HTML-kód méretét a webhely oldalain. Ez gyakran akkor fordul elő, amikor a témák új CSS-osztályokat adnak hozzá, vagy a beépülő modulok valami olyan pluszt végeznek, amire a legtöbb webhelynek nincs szüksége, például közösségi média ikonokat adnak hozzá mindenhol (amit a felhasználók könnyen megtehetnek a telepítés után).

Hogyan lehetne mégis jobb és gyorsabb az Elementor?

A megfelelő tárhelyszolgáltatókkal óriási teljesítménynövekedést érhetsz el, engedélyezhetsz olyan technológiákat, amelyek gyorsabbá teszik a webhelyet, mint például a GZIP-tömörítés vagy a CDN-ek.

Lehet-e jobb a Gutenberg?

A Gutenberg jobb választás blogok és webhelyek létrehozásához, mint az Elementor. A Gutenberg segítségével könnyen használható  blogokat hozhatsz létre.

Az Elementor egy WordPress bővítmény

Az Elementor legegyszerűbb és leggyorsabb témája a Hello. Minimális kialakítású, csak néhány elem közül választhat, így percek alatt könnyedén elkészítheti az ideális dizájnt – és ez teljesen ingyenes. Más ingyenes témák is elérhetők, beleértve az Astra-t (az Envato-tól) és más Envato-sablonokat.

Az Elementor és a kezdők

Az Elementor egy vizuális oldal készítő, amely lehetővé teszi, hogy egyszerűen lenyűgöző elrendezéseket készíts webhelyedhez. Az Elementor-t sokan felkarolták a WordPress közösségben a könnyű használhatóság, a kiterjedt témakönyvtár és a sok nyelv miatt.

Tehát végeredményben, használjam-e vagy sem?

Az Elementor hátránya, hogy több felesleges kódot hoz létre a webhely oldalainak html részében. Gyakran a témák és a bővítmények már ezt teszik, így ez csak nagyobb súlyt ad a webhelynek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

További cikkek