Miért Petra írja az ITZen blogot?

Nem meglepő, ha kijelentem, Petra írja a következő sorokat is…

Horváth Sándor vagyok az ITZen Kft vezetője, és elmondom, miért Petra írja az ITZen blogot. A kérdés megválaszolására azonban a blog végéig várni kell! Szövegírók ide vagy oda, de mindig keresünk valami egyedit, különlegeset, ami megragadja a figyelmüket. Így van ez minden mással is az életükben, és hiszem is abban, hogy mindenki tudja mit keres.

Kerestem valakit, aki segít nekem abban, hogy haladjak abba az irányba, ami előre viheti az elképzeléseimet. Sok éve már, hogy foglalkozom keresőoptimalizálással és jó magam is bővelkedem a saját szövegeimmel.

2021. január

A pontosabb elképzelés azzal kapcsolatban, hogy Petrával dolgoznék együtt, 2022. januárjában született meg. Kaptam tőle szövegeket előtte is néha, láttam az ígéretességet benne, de azt is, hogy nincs készen. Hogy is lehetett volna? Elmondásai szerint, nem sokat foglalkozott előtte a szövegírással. Véleménye szerint ezt a szakmát nem feltétlenül kell „megtanulni”. A „megtanulni szó alatt azt értheti, hogy kell egy érzék hozzá. Mint a zongoristának a muzikalitás. Nem a kotta „megtanulásától” lesz valaki profi zongorista. Abban viszont biztos voltam, hogy érzék ide vagy oda, de kell neki egy segítő kéz, aki megtanítja a szakmaiságát ennek a gyönyörű szakmának. A fejlődési lehetőség így hát kezdetét is vette rövid időn belül.

Nem szereti, ha megmondják neki a frankót, de

Abszolút rugalmasan állunk egymáshoz. Egyébként a személyisége nem egy tipikus nőies, néha azonban ő is hisztizik, ha segíteni próbálok. Alapvetően eléggé tudatosan áll a munkájához és igyekszik kihozni belőle legtöbbet. Sokat viccelődünk azzal, hogy a „szeptemberiek előnyben”. Hiszen technikailag szűz a csillagjegye és van szerencsém összehasonlítani egy munkatársával a közös szeptemberi tulajdonságaikat. Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy a szüzekről közhírhedt tény az, hogy szorgalmasok és olykor munkamániások.

Néha készen áll, néha nem

Petra személyisége egyébként nagyon színes és változékony. Ebben a legjobb az, hogy könnyedén tájékozódik a különböző témákban és érdeklik is azok. Ez nem egy hátrány szövegíróként, valljuk be. Azt nem mondanám, hogy szeret olvasni, de érdeklődő minden témában, így, ha akarja, ha nem, ragadnak rá információk mindennel kapcsolatban.

Miért Petra írja az ITZen blogot?

Nagyjából, azért, amiket az imént felsoroltam. Szakmailag sokat kell csiszolni a tudásán, de minden megvan benne, amire szükségem lehet. A felesleges dumát amúgy sem szereti, így hát eldöntöttük, hogy a lényeget írjuk le ebbe a blogbejegyzésbe. Azon viszont már túl is vagyunk…

Mennyire helytállóak a fenti állítások Sanyi szerint?

A keresőoptimalizálás egy különleges sport. Sajnos tény, hogy legtöbb esetben nem a legjobb minőségű szöveges tartalmak a nyerőek. Viszont mindig is törekedtem rá. Azt azonban be kellett látnom, hogy más a szemléletem SEO-s szemüvegben, ami esetenként alkalmatlanná tesz arra,  hogy valóban értékes szövegeket írjak.

Ezért olyan szövegírót kerestem, aki más nézőpontból közelít, ugyanakkor jól tűri a kritikát, nem ijed meg a konfliktustól (sem a belső kommunikációban, sem pedig az ügyfelekkel történő kommunikáció során.

Összegezve, azt hiszem mindenki jól járt Petra szemléletével:

  • Az ITZen
  • Azok akik a cikkeinket olvassák
  • Illetve az ügyfélkörünk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

További cikkek

Kíváncsi vagy hogyan spórolhatsz a hirdetési költségeiden?

Kérj ajánlatot és megtudod.

Ajánlatkérés