Miről írj hírlevelet?

Minden hónap zárásaként, különböző témákban jelenítünk meg hírlevelet. Ezek általában olyan témákban járnak el, melyek az adott hónap tanulságait vonja le, következtetésképpen. A gond csak az, hogy sokszor nehéz ezeket igazán jól megfogni, olykor nehéz jól értelmezni, mi is történt pontosan.

A hírlevél, mint” akadályozó tényező”

Nem kell szó szerint értelmezni ezt! Nem igazi „akadályozó tényezőkről” van itt szó. Az akadály sokkal inkább a fejünkben létezik, azzal, hogy nehezen kezdjük el az írást. Ebben azonban segíthetünk magunkon azzal, ha tudjuk miről írjuk a hírlevelet.

A kedvenc hírlevél témák és amelyekről írni szeretünk

  • eredmények: fontos beszélni ezekről, hiszen tovább segítik a munkát
  • tanulságok: a pozitivitás beiktatása
  • önreflexió és körültekintés: érdekes téma, ha tudjuk mit tettünk a jelenlegi helyzetükért, illetve mi történik a világunkban, hatásai

Az eredmények nyomában

Mit tehetünk abban, hogy jobb eredményeket érjek el? Neked is tetszik, ha meglátsz egy ilyet, igaz? Természetesen tudjuk, hogy ez miért van. A legkézenfekvőbb válasz az az, hogy mindenki szereti, ha segítséget kap. Keressük azokat az információkat, amelyek megoldhatnak egy problémát, illetve elakadást.

A tanulságok nyomában

Sokszor nehéz megtalálni azokat a pontokat, ahol olykor elsiklott egy-egy folyamat. Viszont a gondos körültekintés mindannyiunknak segíthet, főként akkor, ha látjuk is ezeket miután összefoglaltuk. Az összefoglaláshoz érdemes vázlatot készíteni. A legjobb azonban a hírlevelünkben, hogy ezzel másoknak is segíthetünk. Érdekesnek tűnhet egy-egy ilyen „esettanulmány”.

Az önreflexió és körültekintés nyomában

Te is észrevetted, hogy egyre fejlettebb minden körülötted? Nyilván, igen. Mi pedig eláruljuk, hogy ezt hogyan tudod kezelni. Nem igazán érdekel senkit általában az, hogy ő maga, milyen hatással van a környezetére, ugyebár? Mi viszont szeretjük az ilyen jellegű témákat boncolgatni. Ennek az egyik legnagyobb oka az az, hogy egészen egyszerűen ennek van értelme. Az ITZen maga a zen vallásból alakult névvé. A buddhista vallásból eredeztethető tanrendszer. Így talán nem is kell megmagyarázni, hogyan írjunk hírlevelet, abból, ami igazán fontos.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

További cikkek

Kíváncsi vagy hogyan spórolhatsz a hirdetési költségeiden?

Kérj ajánlatot és megtudod.

Ajánlatkérés