Site icon ITZen

Hello vállalkozó!

hello

Egy olyan szolgáltatást szerettem volna létrehozni, ami képes új lehetőségeket adni azoknak akik a saját lábukra szeretnének állni, mondjuk egy vállalkozással.

Én is ezt tettem,az én esetemben a legnagyobb problémát az jelentette, hogy honnan szerezzek ügyfeleket, illetve a legnagyobb kételyem az, hogy lesz e mindig elegendő munkám, ahhoz hogy fenn is tudjam tartani a vállalkozásom. Amikor ezt a cikket írom a vállalkozásom még csak a második hónapjába lép, és már most biztos vagyok a hosszútávú sikerben.

Hogy mi ennek az oka?

Felismertem, hogy nem az a legégetőbb kérdés, hogy amivel foglalkozom arra van e igény, hanem az hogy aki igényli a szolgáltatásom, az megtalál-e? A lényeg, hogy bármivel is foglalkozol, biztosan van valahol valaki akinek pont a Te szolgáltatásodra, vagy termékeidre van szüksége.

Hogyan érheted el leggyorsabban a potenciális vevőidet? Erre napjainkban az internet a legalkalmasabb, azonban kevesen használják okosan.

Nem hiszed hogy működhet?

Magyarországon több mint 8.000.000 internet előfizetést regisztráltak, és ez egy folyamatosan növekvő szám. Vegyük figyelembe azt hogy egy személynek lehet több előfizetése is, de azt is hogy egy előfizetést többen is használhatnak.

Szóval van egy elég nagy valószínűsége annak, hogy akinek a te segítségedre van szükséges, az elérhető az interneten. Sőt még keresi is az üzletedet, például a Google-ben.

Szóval nincs más hátra, járj ide sokat, mentsd el az oldalt a könyvjelzőid közé, és ha úgy érzed segítségedre lehet keress bátran!

Exit mobile version