Kategória: IT Blog

Blogolni nagyon fontos, ez a tartalommarketing alapja. Mi is ezért csináljuk. Az ITZen IT Blog kiemelt célja a magyar kisvállalkozások támogatása, oktatása.

Vállalkozásunk fennállása óta rengeteg kis és középvállalkozással volt már dolgunk, és néha láttunk IT szakember szemszögéből rémisztőnek ható dolgokat is.

A legnagyobb problémaként azt látjuk hogy esetenként túlzóan bonyolultan kezeljük az online marketinget. Túl sok időt töltünk a weboldal finomítgatásával, és túl keveset a weboldal potenciáljának kiaknázásával.

Milyen témákról olvashatsz itt?

A profilunk elsősorban a keresőoptimalizálás és weboldal készítés területeit érinti, azonban időnként kitekintünk más irányokba is, mint például a projektmenedzsment és a látásmód fejlesztése.

 

SEO szolgáltatás: Az alapvető módszerek és technikák

Az online térben való versenyképesség fenntartása és javítása érdekében elengedhetetlen a keresőoptimalizálás (SEO) alkalmazása. Egy profi SEO szolgáltatás esetében azonban sokszor akadnak kihívások – legyen szó a szolgáltatás ütemezéséről, vagy éppen a csomagok kialakításáról. Hogyan tudunk tehát a leghatékonyabban élni…

Tovább a cikkre

Yoast SEO beállítás? Teljes útmutató a megvalósításához

A WordPress rendkívül hatékony platform a weboldalak készítéséhez és kezeléséhez, de a keresőoptimalizálás (SEO) terén való teljesítményének maximalizálása érdekében szükség van néhány extra lépésre. Az egyik leghasznosabb eszköz a Yoast SEO beállítás bővítménye, amely lehetővé teszi a weboldalak keresőoptimalizálását a…

Tovább a cikkre

Miért ne használd a meta keywords tagot?

A Google keresőalgoritmusa az első néhány évben nagy mértékben támaszkodott a meta keywords vagy meta kulcsszó használatára. Ma ennek semmilyen jelentősége nincs már, sőt inkább hátrányként tekinthetünk rá mint előnyként….

Tovább a cikkre

14 tipp a WordPress oldalad felgyorsításához

Lassú a WordPress weboldalad és fel szeretnéd gyorsítani azt? Nem vagy egyedül, mivel szinte minden weboldal tulajdonos küzd ezzel a problémával. A weboldal betöltési ideje egy eléggé fontos tényező, amely befolyásolja a SEO-t és a Google rangsorolását, a teljes felhasználói…

Tovább a cikkre

Mi az a domain és mi a tárhely?

A domain és a tárhely fogalma gyakran keveredik a témával most ismerkedők körében. Az Egy hacker naplója YouTube csatornáján könnyen értelmezhető magyarázatot kapunk a két fogalom magyarázatára….

Tovább a cikkre