Site icon ITZen

Linképítés garancia – Mert ez így a tiszta

Linképítés garancia az ITZen-től

Linképítési megoldást könnyű találni. Linképítés garancia viszont kicsit nehezebb téma. Hogyan is lehetne garantálni valamit, ami folyamatosan változik?

A keresőoptimalizálás márpedig egy folyamatosan változó terület, ahol akár egyik napról a másikra megváltozhatnak az erőviszonyok. Garanciát biztosítani azonban mindenre lehet, csak akarni kell kicsit.

Mit szabad a linképítésben és mit nem?

A közelmúltban kisebb balhé kerekedett abból, hogy a SEMRush nyilvánossá tette a linképítési szolgáltatását. John Mueller a Google szócsöve, ugyanis jelezte a Twitteren hogy a Google elutasítja a nem természetesen kiépült linkek használatát.

A Fizetett linkek kiépítése tehát nem elfogadott megoldás a Google részéről.

Az viszont tény hogy szükséges.

A linképítés ugyanakkor nem minősül Black Hat technikának. Gondolj csak bele mennyi az esélye annak, hogy egy most induló kisvállalkozás (amit a Google nagyon is támogat elméletben), csak úgy, organikusan képes elterjedni az interneten.

Természetesen elérheted a terjedést, ha meghirdeted a blogbejegyzésed, vagy a szolgáltatásod landoló oldalát a Google rendszereiben, és még esély is van rá hogy valahová belinkeli azt valaki, de ezt kivárni, főként egy stabil bevételekkel még nem rendelkező vállalkozásnak, nem a legkifizetődőbb.

Linképítés garancia – Térjünk vissza rá egy picit

Nem veszítjük el a fókuszt, beszéljünk a linképítéssel garantálható eredményekről. Mi valahogy így gondolunk a linképítésekre:

Ezeket garantáljuk

Ezeket nem garantáljuk, de nagy eséllyel bekövetkeznek

Erre viszont számolnod kell

Exit mobile version