Ajánlatkérés szabadúszó munkára

A szabadúszó munka lényege a vállalkozó szemszögéből az, hogy egy olyan külső erőforrás áll a rendelkezésére, akinek nem fizetést ad, hanem a munka elvégzéséért cserébe megállapodik valamiben.

Jelenleg ezeken a területeken vállalunk kihívásokat:

  • Online marketing: Tartalomfejlesztés, Szövegírás, Keresőoptimalizálás, Linképítés
  • Webes programozás: Sitebuild, Webes scriptek, Front és Backend feladatok
  • Tartalomkezelő rendszerek: WordPress
  • Weboldalak, Facebook oldalak karbantartása

Ha érdekel az ajánlatom, töltsd ki a kérdőívet, és maximum 48 órán belül reagálok rá.

Figyelem! Az elmúlt időben megszaporodtak a Facebook-os jelszavakra vonatkozó megkeresések! Ilyen feladatokkal nem áll módunkban foglalkozni! Ha elvesztetted a Facebook jelszavadat olvasd át ezt a cikket!

Ki vagyok én?

A nevem Horváth Sándor, szabadúszó informatikus, programozó és online marketinges! Sokféle területről sokféle tapasztalatot szedtem össze, amit elsősorban a magyar vállalkozások informatikai fejlődésének szentelek.

Lehet hogy most azt gondolod túl sok mindennel foglalkozom ahhoz hogy valóban jól értsek egy dologhoz, de ez különösen hasznos tulajdonság ha szöveget kell írnom, vagy ha egy céges weboldalt kell előrébb juttatnom a Google keresőjében.

A programozást mindig is élveztem, illetve ez az irány az ami fenntartja a fegyelmezettségem.

Szóval összegezve ez a három terület párhuzamos fejlesztése az ami fenntartja az összhangot a munkámban.

Mi az ITZen?

Az ITZen  célja a kisvállalkozások informatikai igényeinek megoldása. Tehát az ITZen megbízásával egy komplett kisvállalati infrastruktúrát kap a megbízó, ami az IT minden területén segítséget tud nyújtani.

Azok a kisvállalkozások, akik még nem tartanak abban a fázisban, hogy egy külön informatikust foglalkoztassanak, de igényük van a fejlődésre ezen a területen, nehéz helyzetben vannak. Az informatikai feladatok megoldása általában egész embert igényel, bonyolultabb problémák esetén akár többet is.

Az ITZen mögött jelenleg Horváth Sándor

Erre nyújt megoldást ez az oldal. Az elvégzendő munkáról először árajánlat, majd a munka elkészülte után számla készül!

Szabadúszó munkákat elsősorban a következő területeken tudok fogadni:

 

Szabályok!

  1. A feladatokat minden esetben részletesen dokumentálom, amit a munka elvégzése után rendelkezésedre is bocsájtok.
  2. Az ajánlatkéréseket szigorúan csak a feladat elvégzését igénylő szakemberek tekinthetik meg, kérésed mindenképpen az ITZen és közted marad.
  3. Az ITZen alapelve a fegyelmezett munkavégzés. Egy feladatot akkor tekintek befejezettnek, ha az elfogadott árajánlat minden pontjában szereplő feladat elvégzésre kerül.

Egyéb tudnivalók

  • Ajánlatkérést telefonon keresztül is kérhetsz, munkanapokon 8-17 óráig. Ehhez a kapcsolati adatokat megtalálod itt.
  • A szabadúszó munkák mellett persze vannak különböző csomagajánlatok, melyekről folyamatosan informálódhatsz ezen a weboldalon. A csomagok esetében mindig valamilyen gyakran előforduló problémára kívánok költséghatékony megoldást nyújtani, így érdemes azokat is átnézned, mivel előfordulhat, hogy a problémádra, már létezik kész megoldásunk.

Amennyiben most nem kívánsz munkát adni mentsd el a könyvjelzőid közé a https://itzen.hu weboldalt, vagy kövesd az ITZen Facebook oldalát a legfrissebb hírekért.