Ajánlatkérés szabadúszó munkára

Ezen az oldalon fel tudod venni a kapcsolatot az ITZen-nel. Kérhetsz tőlünk árajánlatot, vagy ha régebben partnerek vagyunk adhatsz közvetlenül megbízást is.

Jelenleg ezeken a területeken vállalunk kihívásokat:

  • Online marketing: Tartalomfejlesztés, Szövegírás, Keresőoptimalizálás, Linképítés
  • Webes programozás: Sitebuild, Webes scriptek, Front és Backend feladatok
  • Tartalomkezelő rendszerek: WordPress
  • Weboldalak, Facebook oldalak karbantartása, általános tanácsadás

 

Itt kérhetsz árajánlatot!

 

Figyelem! Az elmúlt időben megszaporodtak a Facebook-os jelszavakra vonatkozó megkeresések! Ilyen feladatokkal nem áll módunkban foglalkozni! Ha elvesztetted a Facebook jelszavadat olvasd át ezt a cikket!

 

Ki vagyok én?

A nevem Horváth Sándor, szabadúszó informatikus, programozó és online marketinges!

Sokféle területről sokféle tapasztalatot gyűjtöttem össze, amit elsősorban a magyar vállalkozások informatikai fejlődésének szentelek.

 

Mi az ITZen?

Az ITZen  célja a kisvállalkozások informatikai igényeinek megoldása. Megpróbáljuk az egész hazai online marketing minőségjavulását támogatni saját elképzeléseink szerint.

 

Azok a kisvállalkozások, akik még nem tartanak abban a fázisban, hogy egy külön informatikust foglalkoztassanak, de igényük van a fejlődésre ezen a területen, nehéz helyzetben vannak. Az informatikai feladatok megoldása általában egész embert igényel, bonyolultabb problémák esetén akár többet is.

 

Erre nyújt megoldást ez az oldal. Az elvégzendő munkáról először árajánlat, majd a munka elkészülte után számla készül!

Szabadúszó munkákat elsősorban a következő területeken tudok fogadni:

 

Szabályok!

  1. A feladatokat minden esetben részletesen dokumentálom, amit a munka elvégzése után rendelkezésedre is bocsájtok.
  2. Az ajánlatkéréseket szigorúan csak a feladat elvégzését igénylő szakemberek tekinthetik meg, kérésed mindenképpen az ITZen és közted marad.
  3. Az ITZen alapelve a fegyelmezett munkavégzés. Egy feladatot akkor tekintek befejezettnek, ha az elfogadott árajánlat minden pontjában szereplő feladat elvégzésre kerül.

Egyéb tudnivalók

  • Ajánlatkérést telefonon keresztül is kérhetsz, munkanapokon 8-17 óráig. Ehhez a kapcsolati adatokat megtalálod itt.
  • A szabadúszó munkák mellett persze vannak különböző csomagajánlatok, melyekről folyamatosan informálódhatsz ezen a weboldalon. A csomagok esetében mindig valamilyen gyakran előforduló problémára kívánok költséghatékony megoldást nyújtani, így érdemes azokat is átnézned, mivel előfordulhat, hogy a problémádra, már létezik kész megoldásunk.

Amennyiben most nem kívánsz munkát adni mentsd el a könyvjelzőid közé a https://itzen.hu weboldalt, vagy kövesd az ITZen Facebook oldalát a legfrissebb hírekért.