Site icon ITZen

Miért ne használj Elementort?

Ne használj Elementort

Az Elementor előnye, hogy összetett és sok funkcióval rendelkezik, de ez hátrány is lehet. Minél több modult és beépülő modult használsz, annál jobban fel van duzzadva a webhely. Ezenkívül növeli a HTML-kód méretét a webhely oldalain. Ez gyakran akkor fordul elő, amikor a témák új CSS-osztályokat adnak hozzá, vagy a beépülő modulok valami olyan pluszt végeznek, amire a legtöbb webhelynek nincs szüksége, például közösségi média ikonokat adnak hozzá mindenhol (amit a felhasználók könnyen megtehetnek a telepítés után).

Hogyan lehetne mégis jobb és gyorsabb az Elementor?

A megfelelő tárhelyszolgáltatókkal óriási teljesítménynövekedést érhetsz el, engedélyezhetsz olyan technológiákat, amelyek gyorsabbá teszik a webhelyet, mint például a GZIP-tömörítés vagy a CDN-ek.

Lehet-e jobb a Gutenberg?

A Gutenberg jobb választás blogok és webhelyek létrehozásához, mint az Elementor. A Gutenberg segítségével könnyen használható  blogokat hozhatsz létre.

Az Elementor egy WordPress bővítmény

Az Elementor legegyszerűbb és leggyorsabb témája a Hello. Minimális kialakítású, csak néhány elem közül választhat, így percek alatt könnyedén elkészítheti az ideális dizájnt – és ez teljesen ingyenes. Más ingyenes témák is elérhetők, beleértve az Astra-t (az Envato-tól) és más Envato-sablonokat.

Az Elementor és a kezdők

Az Elementor egy vizuális oldal készítő, amely lehetővé teszi, hogy egyszerűen lenyűgöző elrendezéseket készíts webhelyedhez. Az Elementor-t sokan felkarolták a WordPress közösségben a könnyű használhatóság, a kiterjedt témakönyvtár és a sok nyelv miatt.

Tehát végeredményben, használjam-e vagy sem?

Az Elementor hátránya, hogy több felesleges kódot hoz létre a webhely oldalainak html részében. Gyakran a témák és a bővítmények már ezt teszik, így ez csak nagyobb súlyt ad a webhelynek.

Exit mobile version