Weboldal és SEO szolgáltatások

Az ITZen elkötelezett amellett, hogy megemelje hazánk vállalkozásainak informatikai színvonalát. Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük és fejlesztjük, mindezt egyre több szakember bevonásával. Bár tudjuk, hogy ez egy hosszú folyamat, azon dolgozunk, hogy minél hamarabb elérjük kitűzött céljainkat.

ITZENROCKET


10000 Ft-tól

Tudjuk, hogy az online világban minden másodperc számít, és weboldalad sebessége meghatározó tényező lehet a sikeredben. Nem szeretünk a mellébeszélésben vesződni vagy statisztikákon lovagolni. Nálunk az eredmények beszélnek önmagukért. Az ITZen Rocket szolgáltatásával az a célunk, hogy ne csak a weboldal betöltési idejét javítsuk, hanem a valós értéket növeljük.

INGYENES ONLINE MARKETING TANÁCSADÁS


0 Ft

Nem ismerjük egymást, de ezen a fél órás ingyenes szolgáltatáson keresztül megismerhetjük. Nem fogjuk megváltani a világot fél óra alatt, de el fogjuk tudni dönteni, akarunk e együtt dolgozni.

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS


180000 Ft-tól

WordPress alapú vagy egyedi fejlesztésű weboldalak készítése, legyen szó egy egyszerű bemutatkozó oldalról, vagy egy összetettebb weblap-rendszerről.

SEO AKCIÓTERV


80000 Ft

Szolgáltatásunk egy olyan SEO auditot kínál, amely több, mint pusztán egy felületes elemzés. Teljeskörűen átvizsgáljuk weboldaladat, és feltárjuk azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével akár te magad is előre léphetsz a Google és a Bing organikus találati listáin. A részletes audit segít azonosítani a weboldalad erősségeit és gyengeségeit, és konkrét javaslatokat nyújt arra, hogyan javíthatod a keresőmotorokban való rangsorolásodat. Legyél felkészülve az online sikerre, és válaszd szolgáltatásunkat az SEO audit elkészítéséhez!

SEO MENTOR SZOLGÁLTATÁS


havi 20000 Ft

A SEOMentor szolgáltatás célja az, hogy támogassuk vállalkozásodat az online térben. Együttműködve a weboldalad és annak online jelenlétével, elősegítjük fejlődését és sikerét az online világban.

KOMPLETT SEO SZOLGÁLTATÁS


havi 120000 Ft-tól

A szolgáltatás célja, hogy egységesítsük a lehetőségeket, amelyek együtt kedvezőbbek lehetnek ügyfeleink számára. Az egységesített megközelítés lehetővé teszi, hogy ügyfeleink teljes körű online jelenlétüket kezeljék egyetlen megbízható forrásból, és élvezhesd az előnyöket, amelyeket az összehangolt és összpontosított szolgáltatások nyújthatnak.

WEBES (SEO) SZÖVEGÍRÁS


8000 Ft

Akár a weboldalad statikus szövegeit szeretnéd megíratni, akár a céges blogod szeretnéd kicsit feldobni.

3 HÓNAPOS SEO KAMPÁNY


181000 Ft

Be szeretnéd indítani a keresőből érkező forgalmat a weboldaladon? Bízd ránk 3 hónapra és megadjuk a kezdő löketet.

WORDPRESS HONLAP KARBANTARTÁS


14900 Ft-tól

Általános weboldal karbantartási szolgáltatás kifejezetten WordPress-t üzemeltető weboldal tulajdonosoknak.

GOOGLE ADS SZOLGÁLTATÁS


50000 Ft-tól

Google Ads hirdetésmenedzsment szolgáltatásunk a rendszeres heti szintű auditálás és finomítás elvével éri el az eredményeket. Hozhatsz mér meglévő kampányt amit csiszolni kell, de akár teljesen új kampányt is indítunk neked, technikai és tartalmi támogatással.

LINKÉPÍTÉS


10000 Ft-tól

Az online jelenlét egyik kritikus tényezője a linképítés, amelynek célja a webhely láthatóságának és hitelességének növelése a keresőmotorokban. A linképítés egy stratégia, amely nélkülözhetetlen annak érdekében, hogy weboldalunk a Google és más keresőmotorok első oldalára kerüljön. A minőségi visszalépések létrehozása és kezelése segít abban, hogy a weboldal magasabb rangsorolást érjen el a keresők találati listáin, ami növeli az online láthatóságát és hitelességét.

WORDPRESS ALAPÚ WEBOLDAL KÖLTÖZTETÉS


15000 Ft-tól

Ha úgy döntöttél, hogy másik szolgáltatóhoz költözteted a WordPress alapú weboldaladat, akkor jó helyen jársz! Szolgáltatásunk teljes körű támogatást nyújt a domain, tárhely, adatbázis és levelezés költöztetéséhez, így garantáltan zökkenőmentes lesz az átállás. Mi gondoskodunk arról, hogy az új weboldalad ugyanazt a tartalmat és funkcionalitást nyújtsa, mint az előző, így nem kell aggódnod a veszteségek miatt. Válassz minket, és bízd ránk a WordPress weboldalad költöztetését!

Amíg az informatikai szolgáltatásaink bővülnek és fejlődnek, fontosnak tartjuk, hogy átláthatóvá tegyük, mivel is kereshetnek fel minket.

Ennek érdekében:

– Weboldalunkon részletesen bemutatjuk szolgáltatásainkat és azok előnyeit, hogy ügyfeleink könnyen megtalálják a számukra megfelelő megoldást.

– SEO szolgáltatásainkkal segítjük ügyfeleinket abban, hogy online jelenlétüket és láthatóságukat maximalizálják. Kulcsszókutatással, on-page és off-page optimalizálással, valamint tartalommarketinggel támogatjuk partnereinket abban, hogy a Google és más keresőmotorok előkelő helyezéseket érjenek el.

– Biztosítjuk, hogy elérhetőségeink (telefonszám, e-mail cím) könnyen elérhetők legyenek, hogy ügyfeleink bármikor kapcsolatba léphessenek velünk kérdéseikkel vagy problémáikkal.

– Nyitottak vagyunk az ügyfelek visszajelzéseire és javaslataira. Meggyőződésünk, hogy az ügyfelekkel való szoros együttműködés révén tudjuk leginkább kielégíteni az igényeiket és elvárásaikat.

– Rendszeresen frissítjük online jelenlétünket, hogy ügyfeleink mindig tájékozottak legyenek a legújabb fejlesztésekről és szolgáltatásainkról.

Bízunk benne, hogy ezekkel az intézkedésekkel sikerül átláthatóbbá és könnyebben elérhetővé tennünk szolgáltatásainkat, és így még hatékonyabban tudunk segíteni ügyfeleinknek az informatikai fejlődésben.