Weboldal és SEO szolgáltatások

Weboldal gyorsítás

10000 Ft-tól

WordPress és nem WordPress weboldalak gyorsítása. Előzetes kalkulációt is kérhetsz a költségekre a megrendelő űrlapon keresztül.

Ingyenes Online marketing tanácsadás

0 Ft

Nem ismerjük egymást, de ezen a fél órás ingyenes szolgáltatáson keresztül megismerhetjük. Nem fogjuk megváltani a világot fél óra alatt, de el fogjuk tudni dönteni, akarunk e együtt dolgozni.

Weboldal készítés

180000 Ft-tól

WordPress alapú vagy egyedi fejlesztésű weboldalak készítése, legyen szó egy egyszerű bemutatkozó oldalról, vagy egy összetettebb weblap-rendszerről.

SEO Akcióterv

0 Ft

SEO audit, ami több mint egy SEO audit. Weboldalad teljes mértékben átvizsgáljuk és megkeressük azokat a lehetőségeket amik segítségével akár te magad is előre tudsz haladni a Google és a Bing organikus találati listáin.

SEO Mentor szolgáltatás

havi 20000 Ft

Megírod a szövegeid, intézed a linképítést de szükséged lenne technikai támogatásra? Próbáld ki ezt.

Komplett SEO szolgáltatás

havi 120000 Ft-tól

Mindent megcsinálunk, ami a keresőoptimalizáláshoz köthető. Szöveget írunk, linket építünk, segítünk a technikai oldalon is, a keresőforgalom erősítésén kívül figyelünk az eladásokra is. Tapasztalataink szerint aki ezt választja azzal hosszú távon dolgozunk együtt.

Webes (SEO) szövegírás

8000 Ft

Akár a weboldalad statikus szövegeit szeretnéd megíratni, akár a céges blogod szeretnéd kicsit feldobni.

 

3 hónapos SEO kampány

181000 Ft

Be szeretnéd indítani a keresőből érkező forgalmat a weboldaladon? Bízd ránk 3 hónapra és megadjuk a kezdő löketet.

 

WordPress honlap karbantartás

4900 Ft-tól

Általános weboldal karbantartási szolgáltatás kifejezetten WordPress-t üzemeltető weboldal tulajdonosoknak.

Google Ads Szolgáltatás

25000 Ft-tól

Google Ads hirdetésmenedzsment szolgáltatásunk a rendszeres heti szintű auditálás és finomítás elvével éri el az eredményeket. Hozhatsz mér meglévő kampányt amit csiszolni kell, de akár teljesen új kampányt is indítunk neked, technikai és tartalmi támogatással.

 

Linképítés

10000 Ft-tól

Linképítés szolgáltatásod elsősorban a saját portfóliónkra fog épülni. Több weboldalt üzemeltetünk neked, melyek valós organikus forgalommal nem csak linkerőt, de akár látogatókat is képesek közvetíteni.

 

WordPress alapú weboldal költöztetés

15000 Ft-tól

Ha úgy döntöttél, hogy másik szolgáltatóhoz költözteted a WordPress alapú weboldaladat, akkor jó helyen jársz! Szolgáltatásunk teljes körű támogatást nyújt a domain, tárhely, adatbázis és levelezés költöztetéséhez, így garantáltan zökkenőmentes lesz az átállás. Mi gondoskodunk arról, hogy az új weboldalad ugyanazt a tartalmat és funkcionalitást nyújtsa, mint az előző, így nem kell aggódnod a veszteségek miatt. Válassz minket, és bízd ránk a WordPress weboldalad költöztetését!