Weboldal készítés keresőoptimalizálással, online marketing támogatással

BEVEZETÉS


Köszöntünk az ITZEN oldalán! Ahol nem csak weboldalakat készítünk, hanem üzleti lehetőségeket teremtünk.

Egy jó weboldal nemcsak látványos, hanem hatékony eszköz az üzleti fejlődéshez. Itt az ideje, hogy az online jelenlétet a vállalkozásod sikerének kulcsává változtassuk. A weboldal készítés nem pusztán design, hanem számos más tényező együttes jelenléte.

Miért mi vagyunk a legjobbak:

 • Tapasztalat és szakértelem:
  Az ITZEN csapata évek óta foglalkozik weboldalak készítésével és online marketinggel, biztosítva, hogy vállalkozásod megfeleljen a mai digitális kor kihívásainak.
 • Testreszabott megoldások:
  Nem csak egyszerű weboldalakat készítünk, hanem olyanokat, amelyek pontosan megfelelnek a te vállalkozásod egyedi igényeinek és célcsoportjának.
 • Keresőoptimalizálás és online marketing:
  Az ITZEN csapata nemcsak weboldalakat készít, hanem biztosítja, hogy azok eljussanak a megfelelő közönséghez, és maximalizálják az online láthatóságot és konverziót.

A fejlesztéstől sem riadunk vissza. Azért tettük le a voksunkat a WordPress mellett, mert alapjaiban nagyon is versenyképes megoldás, ami a legtöbb sikeres vállalkozás elveinek meg tud felelni.

Ezen felül mindenre tud megoldást nyújtani egy WordPress, az egyszerű bemutatkozó weboldaltól egy komolyabb webáruház készítés határáig. Sok dologra léteznek bővítmények de amire nem, arra meg lehet fejleszteni. (Azt azért halkan megjegyezzük hogy volt már olyan feladatunk ahol a WordPress korlátait elértük)

MILYEN A JÓ WEBOLDAL SZERINTÜNK?


Végeztem egy kisebb közvéleménykutatást a cégen belül. Mindenkinek feltettem a következő kérdést: Milyen a jó weboldal?

A WEBFEJLESZTŐ

Milyen a jó weblap?

Horváth Zoli a webes fejlesztésekkel foglalkozik egyre inkább a Full Stack irányvonalat képviseli. Rengeteg weboldal fejlesztésében részt vett mind frontend, mind backend irányból. A weblap készítés számára rutinmunka.

Zoli véleménye:

Könnyen kezelhető, biztonságos, és a lehető leggyorsabb

A TARTALOMMARKETINGES

Tóth Petra kiemelt figyelmet fordít a szövegírásra és a keresőoptimalizálásra. Számára az az igazán fontos, hogy a tartalmak, amelyeket megoszt, könnyen érthetőek legyenek, és minden platformon jól működjenek.

Emellett fontosnak tartja, hogy a tartalmak hasznosak legyenek az olvasóknak, és valamilyen módon javítsák az életüket vagy munkájukat. Ezért gyorsan hozzáférhető, egyszerűen érthető és pontos információkat igyekszik közölni.

Petra véleménye:

Gyors, egyszerű, minden platformon működőképes és pont elég információt tartalmaz!

A FRONTENDES

Tasi Donát kiemelkedően jártas a WordPress témák tervezésében és az egyedi frontend fejlesztésekben. Bár elsőre talán kihívásnak tűnhet vele dolgozni, de Donát nem riad vissza a feladatoktól. Kitartóan dolgozik azon, hogy a legjobb minőséget és kinézetet érje el, és csak akkor áll meg, amikor elégedett a végeredménnyel.

Őszinte válaszában kiemelte, hogy számára a legfontosabbak a gyorsaság, az egyszerűség és a letisztultság. A weboldalaknak könnyen navigálhatóknak kell lenniük, és reszponzívaknak kell maradniuk minden platformon. Fontosnak tartja az olvasható betűtípusokat, és elkerüli a felesleges díszítéseket és „csicsát”. Tasi Donát számára a jó színvilág és a minimális dizájn a kulcs az érthető és hatékony webes élményhez.

AZ ANALITIKUS

Én (Horváth Sándor) maradtam a végére. A többiek jellemzése szerint én képviselem az elemző szerepet a csapatban, ezt nagyjából alátámasztják a tevékenységeim is. Az én feladatom az hogy összefogjam a projekteket és minden általunk készített honlaphoz támogatást nyújtsak az megrendelő felé.

Az én válaszom a nagy kérdésre a következő:

Összhangban van a céljainkkal, és támogatja a törekvéseinket.

TIPPEK WEBOLDAL KÉSZÍTÉSHEZ


A jó weboldal tehát többféle szempontrendszer szerint is megvizsgálható, azonban a fejlesztés során többször is tapasztaltuk hogy vannak bizonyos akadályok.

 • SOSEM LESZ TÖKÉLETES

  Van egy kép a fejedben, amihez ragaszkodsz. Ezzel alapvetően nincs baj, de be kell látnod hogy az elképzeléseid nem mindig megvalósíthatóak, sőt azt is hogy egy weboldalnak több megjelenési formája lehetséges mint amennyit ismersz (reszponzivitás).

 • AZ EGYIK LEGFONTOSABB MARKETINGCSATORNÁD

  A Facebook nem a tiéd, de a weboldal igen. Itt te vagy a főnök, te hozol döntéseket. Ha átérzed ennek a súlyát sokkal fontosabb szempont lesz számodra a használhatóság. Ha ez neked fontos akkor nagyon jól tudunk együtt dolgozni.

 • A MARKETING NEM KISZERVEZHETŐ

  Segítünk a weboldalad elkészítésében, és ha igényled keresőoptimalizáljuk is azt. Sőt segítünk felépíteni a marketingfolyamataidat, ötletelünk, kivitelezünk. Ez azonban nem fog menni nélküled, nem háríthatod át a saját céged felelősségét másra.

 • A WEBOLDALAK NEM SZÓRÓLAPOK

  A legnagyobb döntés egy weboldal elkészítése során a publikálás. Azonban ennek nem kellene olyan nagy döntésnek lennie. A weboldalad úgyis folyamatosan fejleszteni kell majd, finomítani, karbantartani, marketingezni. De mindezt sokkal könnyebben tudod megcsinálni ha van már egy alapod.

 • MOBILBARÁT WEBOLDAL

  A weboldalkészítés során ma már nagyobb hangsúlyt kap az okos eszközök használata. Ugyanez piactól is függ, de jellemzően többen fogják mobiltelefonon megnézni a weboldalad, mint asztali eszközön.

MIÉRT MINKET VÁLASSZ?


 • Keresőoptimalizálási szemlélettel tekintünk a problémákra
 • Kiemelten kezeljük a weboldal biztonsági kérdéseit
 • A konverzióoptimalizálás a szenvedélyünk
 • Bármilyen online marketinget és technológiát érintő kérdésben hozzánk fordulhatsz
 • Csak azzal foglalkozunk amit tényleg ránk akarsz bízni

Ha szeretnéd, hogy weboldalad valódi üzleti értéket teremtsen, és kiemelkedjen a versenytársak közül, válassza az ITZEN-t! Megígérjük, hogy nem csupán egy weboldalt kapsz, hanem egy üzleti lehetőséget.

Ne habozz! Kérj ingyenes konzultációt weboldalad készítésére és online marketing támogatására még ma! 

A konzultáció semmilyen kötelezettséggel nem jár!

GYIK


MI TÖRTÉNIK MIUTÁN ELKÜLDTEM A KÉRDŐÍVET?

Az üzeneted beérkezése után 1 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Először egyeztetni fogunk néhány dolgot, utána pedig testreszabott árajánlatot fogsz kapni.

MIVEL KELL RENDELKEZNEM A WEBOLDAL ELKÉSZÍTÉSÉHEZ?

Domain nevet, és tárhelyet kell foglalnod, de ha ezek még nincsenek, attól nyugodtan kérj ajánlatot (egyébként itt igényelhetsz mindkettőt).

TÁRHELYET SZERETNÉNK TALÁLNI A DOMAIN NEVÜNKNEK

A fenti kérdésben megtalálod a választ.

MILYEN MÓDSZER SZERINT DOLGOZTOK?

Azt valljuk hogy elsőként egy “bármilyen” kinézetű, funkcionalitású weboldal is elég, természetesen összehangolva annak céljaival. A weboldal készítés során egyszerű vezérelvek mentén haladunk:

 1. Határozd meg a célt
 2. Hozz létre egy alaprendszert
 3. Analizálj és finomíts

A szisztémában az a legjobb hogy a 2. pont elérése viszonylag gyorsan és alacsony költségen meg tud valósulni. A 3. lépés során pedig már egy működő weboldalt fogunk csiszolgatni, szóval nem fog fennállni az a helyzet, hogy már fél éve azon küszködünk, hogy a piros melyik árnyalata legyen a fejlécben.
Ez így sokkal gazdaságosabb, hiszen nem a weboldal publikálására kell várni ahhoz hogy elinduljon az üzleted.

UX TERVEZÉSSEL IS FOGLALKOZTOK?

Az UX, azaz a felhasználói élmény az egyik legfontosabb tényező, amit jellemzően más szempontok elé helyezünk. Attól függetlenül azonban hogy képviseljük ezt az irányt, kifejezett UX tervezéssel nem foglalkozunk,

KERESŐOPTIMALIZÁLT WEBOLDALAKAT KÉSZÍTETEK?

Alapvetően keresőoptimalizálással foglalkozunk, éppen ezért a válasz igen. A fejlesztéseink során különösen nagy figyelmet fordítunk a SEO technikai követelményeinek. Ennek az UX-el szemben szakértői vagyunk, ezért fontos azt is tisztáznunk, hogy a technikai SEO még nem garantálja hogy az első oldalra kerüljön a weboldalad.

MÁR VAN WEBOLDALAM! AMIRE SZÜKSÉGEM VAN AZ INKÁBB WEBOLDAL KARBANTARTÁS, VAGY MÁS SZOLGÁLTATÁS.

Ebben az esetben itt kérj ajánlatot.

TUDTOK NEKEM SEGÍTENI ONLINE MARKETING TÍPUSÚ KÉRDÉSEKBEN IS?

Mi mindenhez is értünk, egyébként meg amihez nem, arra tudunk neked szakembert ajánlani. Bátran fordulj hozzánk ha ilyen jellegű kérdésed van.

VÁLLALTOK VALAMIFÉLE GARANCIÁT A MUNKÁTOKRA?

Garanciát vállalunk arra, hogy a megegyezés szerint elkészítjük a weboldalad, sőt arra is, hogy az általunk befejezett munka, valódi értéket fog teremeteni a vállalkozásodban.

MIT TEGYEK, HA EZ AZ AJÁNLAT NEKEM NEM TETSZIK?

Ha nem találsz számodra optimális megoldást bármikor kérhetsz egyedi ajánlatot.

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS ÁRAK


Weboldal készítés árainkat nagy mértékben befolyásolja, hogy pontosan mik is a kéréseid, de gondolom ezzel nem mondtam újat :). Azért mégis segíteni szeretnék abban hogy meg tudd határozni mennyibe is kerülünk neked:

WORDPRESS ALAPÚ BEMUTATKOZÓ WEBOLDAL

100000-150000 Ft

WORDPRESS ALAPÚ WEBÁRUHÁZ

250000 Ft-tól

EGYEDI FEJLESZTÉSŰ WEBOLDAL LARAVEL ALAPON, EGYEDI FUNKCIONALITÁSSAL

500000 Ft-tól

MEGLÉVŐ WEBOLDAL ÁTALAKÍTÁSA

50000 Ft-tól

KEZDJÜNK EL EGYÜTT DOLGOZNI


A mező kitöltése kötelező.
Mező kitöltése kötelező
Mező kitöltése kötelező

REFERENCIÁK


“Évekkel ezelőtt, a megújuló weboldalunk optimalizálásával kerestük meg az ITZen csapatát, azóta a folyamatos figyelésében, javításában és elemzések elkészítésében is számíthatunk rájuk, de bármilyen egyéb kérdésünk van, bármikor fordulhatunk hozzájuk, mindig segítenek megoldani a felmerülő problémáinkat a lehető leggyorsabban. Rendkívül igényes és profi a csapat, ahogy a munkájukon és a folyamatos kapcsolattartáson is meglátszik. Azóta több partnerünknek is ajánlottuk már az ITZen csapatát, mert az eredmény számunkra látványos, töretlenül ívelünk felfelé az online térben is.”

“Több éves kapcsolatban állunk az ITZen csapatával. Korábban sok más szolgáltató inkorrekt módon állt weboldalunk problémás kérdéseihez, szerencsére itt pontos, határidőkre kiemelten ügyelő csapattal találkoztunk. Amikor weboldalunkat támadás érte és az adatok is alig voltak visszanyerhetők, ők megoldották. Pontos, gyors, korrekt munka, bátran ajánljuk őket!”

“Évek óta dolgozunk együtt az ITZen Csapatával. Megbízható partnerek. Mindig megoldják a weboldalunkkal kapcsolatban felmerülő problémákat. Gyorsan reagálnak. Korrekt jelentést kapunk tőlük minden hónapban az általuk elvégzett feladatokról. Elégedettek vagyunk a munkájukkal. Köszönjük!”

TAR EDUÁRD ÁDÁM

“A közös projektjeinken kiemelkedő eredményeket sikerült közösen elérnünk, viszonylag hamar, sőt hamarabb is mint vártuk volna. Az elmúlt időszakban SEO, karbantartás és 1 weboldal teljes újra dizájnolásában segítettetek, és maximálisan elégedett vagyok a végkimenetellel. Egyértelműen érződik kívülről, hogy rend, rendszerek, szabályok mentén, precízen dolgoztok minden megrendelővel.”

DOMJÁN GÁBOR

agykontroll oktató – elmefejlesztes.hu

“Úgy tűnik, hogy a rendszerünket hamar megértettétek és átvettétek az üzemeltetést. Sőt, sok-sok új dolgot köszönhetünk nektek. Megbízható partnernek látlak benneteket, gyors, pontos munkával. Korrekt és részletes elszámolást kapunk tőletek minden hónapban.”

“Gyorsan reagáltok a kérdésekre, kérésekre, akár este vagy hétvégén is.”