Weboldal készítés kisvállalkozásoknak

A weboldal készítés divatos szakma, hiszen ma már alapvető minden cég életében. Sokan azonban nem értik mire is való egy weboldal. Mi ebben is segíteni szeretnénk.

Elsősorban WordPress alapú weboldalakat építünk, de az egyedi fejlesztéstől sem riadunk vissza. Azért tettük le a voksunkat a WordPress mellett, mert alapjaiban nagyon is versenyképes megoldás.

Ezen felül mindent meg lehet oldani egy WordPress segítségével, az egyszerű bemutatkozó weboldaltól egy komolyabb webáruház készítés határáig. Sok dolgora léteznek bővítmények de amire nem, arra meg lehet fejleszteni.

Milyen a jó weboldal szerintünk?

Végeztem egy kisebb közvéleménykutatást a cégen belül. Mindenkinek feltettem a következő kérdést: Milyen a jó weboldal?

A webfejlesztő

Horváth Zoli a webes fejlesztésekkel foglalkozik egyre inkább a Full Stack irányvonalat képviseli. Rengeteg weboldal fejlesztésében részt vett mind frontend, mind backend irányból. A weblap készítés számára rutinmunka.

Milyen a jó weblap?

Zoli véleménye:

Könnyen kezelhető, biztonságos, és a lehető leggyorsabb

A tartalommarketinges

Dankó Zoli a szövegírással és a keresőoptimalizálással foglalkozik elsősorban. Számára nagyon fontos hogy akikhez eljutnak a tartalmai, azok valamilyen módon hasznukra is tudják azt fordítani. Ő így válaszolt a kérdésre:

Gyors, egyszerű, minden platformon működőképes és pont elég információt tartalmaz!

Milyen a jó weboldal?

Az analitikus

Én maradtam a végére. A többiek jellemzése szerint én képviselem az elemző szerepet a csapatban, ezt nagyjából alátámasztják a tevékenységeim is. Az én feladatom az hogy összefogjam a projekteket és minden általunk készített honlaphoz támogatást nyújtsak az megrendelő felé.

Az én válaszom a nagy kérdésre a következő:

Összhangban van a céljainkkal, és támogatja a törekvéseinket.

Tippek weboldal készítéshez

A jó weboldal tehát többféle szempontrendszer szerint is megvizsgálható, azonban a fejlesztés során többször is tapasztaltuk hogy vannak bizonyos akadályok.

  • Sosem lesz tökéletes: Van egy kép a fejedben, amihez ragaszkodsz. Ezzel alapvetően nincs baj, de be kell látnod hogy az elképzeléseid nem mindig megvalósíthatóak, sőt azt is hogy egy weboldalnak több megjelenési formája lehetséges mint amennyit ismersz (reszponzivitás)
  • Az egyik legfontosabb marketingcsatornád: A Facebook nem a tiéd, de a weboldal igen. Itt te vagy a főnök, te hozol döntéseket. Ha átérzed ennek a súlyát sokkal fontosabb szempont lesz számodra a használhatóság. Ha ez neked fontos akkor nagyon jól tudunk együtt dolgozni.
  • A marketing nem kiszervezhető: Segítünk a weboldalad elkészítésében, és ha igényled keresőoptimalizáljuk is azt. Sőt segítünk felépíteni a marketingfolyamataidat, ötletelünk, kivitelezünk. Ez azonban nem fog menni nélküled, nem háríthatod át a saját céged felelősségét másra.
  • A weboldalak nem szórólapok: A legnagyobb döntés egy weboldal elkészítése során a publikálás. Azonban ennek nem kellene olyan nagy döntésnek lennie. A weboldalad úgyis folyamatosan fejleszteni kell majd, finomítani, karbantartani, marketingezni. De mindezt sokkal könnyeben tudod megcsinálni ha van már egy alapod.

Ajánlatkérés weboldal készítés céljából

A most következő űrlapon megadott adatok alapján egyszerűen tudsz ajánlatot kérni a leendő weboldalad elkészítése, vagy a jelenlegi ráncfelvarrása kapcsán.

Az alábbi űrlap segítségével tudsz ajánlatot kérni weboldal készítésre! Először add meg a kapcsolati adataid!


A weboldalkészítés egy összetett folyamat, akkor működik megfelelően, ha a felsorolt elemek közül mindegyiket megfelelően elvégezzük. Kérlek jelezd mely folyamatokat szeretnéd az ITZen-re bízni.


Gyakori kérdések – Weboldal készítés

Mi történik az űrlap elküldése után?

Amint megkaptuk az üzeneted, feldolgozzuk az abban foglalt információkat, és keresünk egy optimális megoldást az általad leírtak megvalósítására.

Ez idő alatt elképzelhető hogy egyeztetés céljából felkeresünk, tehát olyan elérhetőségi adatokat adj meg, ahol elérhető is vagy.

Már van weboldalam! Amire szükségem van az inkább weboldal karbantartás, vagy más szolgáltatás.

Ebben az esetben kérlek tekintsd át a Szolgáltatásaink oldalát, és ha találsz számodra megfelelőt, akkor ott vedd fel a kapcsolatot velünk.

Ha nem találsz számodra optimális megoldást bármikor kérhetsz egyedi ajánlatot.