Weboldal készítés kisvállalkozásoknak

Az a vállakozás amely nem rendelkezik weboldallal, hatalmas pénzt bukik azon hogy nincs megfelelő online jelenléte. Ismerd meg közelebbről weboldal készítés szolgáltatásunkat és ha tetszik kérj ajánlatot az oldal alján.

Elsősorban WordPress alapú weboldalakat építünk, de az egyedi fejlesztéstől sem riadunk vissza. Azért tettük le a voksunkat a WordPress mellett, mert alapjaiban nagyon is versenyképes megoldás, ami a legtöbb sikeres vállalkozás elveinek meg tud felelni.

Ezen felül mindenre tud megoldást nyújtani egy WordPress, az egyszerű bemutatkozó weboldaltól egy komolyabb webáruház készítés határáig. Sok dologra léteznek bővítmények de amire nem, arra meg lehet fejleszteni. (Azt azért halkan megjegyezzük hogy volt már olyan feladatunk ahol a WordPress korlátait elértük)

Milyen a jó weboldal szerintünk?

Végeztem egy kisebb közvéleménykutatást a cégen belül. Mindenkinek feltettem a következő kérdést: Milyen a jó weboldal?

A webfejlesztő

Horváth Zoli a webes fejlesztésekkel foglalkozik egyre inkább a Full Stack irányvonalat képviseli. Rengeteg weboldal fejlesztésében részt vett mind frontend, mind backend irányból. A weblap készítés számára rutinmunka.

Milyen a jó weblap?

Zoli véleménye:

Könnyen kezelhető, biztonságos, és a lehető leggyorsabb

A tartalommarketinges

Dankó Zoli a szövegírással és a keresőoptimalizálással foglalkozik elsősorban. Számára nagyon fontos hogy akikhez eljutnak a tartalmai, azok valamilyen módon hasznukra is tudják azt fordítani. Ő így válaszolt a kérdésre:

Gyors, egyszerű, minden platformon működőképes és pont elég információt tartalmaz!

Milyen a jó weboldal?

Az analitikus

Én maradtam a végére. A többiek jellemzése szerint én képviselem az elemző szerepet a csapatban, ezt nagyjából alátámasztják a tevékenységeim is. Az én feladatom az hogy összefogjam a projekteket és minden általunk készített honlaphoz támogatást nyújtsak az megrendelő felé.

Az én válaszom a nagy kérdésre a következő:

Összhangban van a céljainkkal, és támogatja a törekvéseinket.

Tippek weboldal készítéshez

A jó weboldal tehát többféle szempontrendszer szerint is megvizsgálható, azonban a fejlesztés során többször is tapasztaltuk hogy vannak bizonyos akadályok.

 • Sosem lesz tökéletes: Van egy kép a fejedben, amihez ragaszkodsz. Ezzel alapvetően nincs baj, de be kell látnod hogy az elképzeléseid nem mindig megvalósíthatóak, sőt azt is hogy egy weboldalnak több megjelenési formája lehetséges mint amennyit ismersz (reszponzivitás)
 • Az egyik legfontosabb marketingcsatornád: A Facebook nem a tiéd, de a weboldal igen. Itt te vagy a főnök, te hozol döntéseket. Ha átérzed ennek a súlyát sokkal fontosabb szempont lesz számodra a használhatóság. Ha ez neked fontos akkor nagyon jól tudunk együtt dolgozni.
 • A marketing nem kiszervezhető: Segítünk a weboldalad elkészítésében, és ha igényled keresőoptimalizáljuk is azt. Sőt segítünk felépíteni a marketingfolyamataidat, ötletelünk, kivitelezünk. Ez azonban nem fog menni nélküled, nem háríthatod át a saját céged felelősségét másra.
 • A weboldalak nem szórólapok: A legnagyobb döntés egy weboldal elkészítése során a publikálás. Azonban ennek nem kellene olyan nagy döntésnek lennie. A weboldalad úgyis folyamatosan fejleszteni kell majd, finomítani, karbantartani, marketingezni. De mindezt sokkal könnyeben tudod megcsinálni ha van már egy alapod.
 • Mobilbarát weboldal: A weboldalkészítés során ma már nagyobb hangsúlyt kap az okos eszközökök használata. Ugyan ez piactól is függ, de jellemzően többen fogják mobiltelefonon megnézni a weboldalad, mint asztali eszközön.

Ajánlatkérés weboldal készítés céljából

Ha teljesen új weboldalt szeretnél készíttetni, mi a segítségedre lehetünk.

Nem mi vagyunk az optimális webfejlesztő cég számodra, ha:

 • a grafika a mindened, fontosabb számodra hogy egy weboldal tetsszen neked, mint hogy pénzt hozzon.

Keress fel, azaz töltsd ki ezt az űrlapot akkor, ha:

 • szeretnél olyan weboldalt ami profitot is termel számodra
 • ha el tudod azt fogadni hogy teljesítményorientáltak vagyunk, és szeretünk gyorsan haladni, hiszen a piac is gyorsan halad

Mit gondolsz? Ránk mernéd bízni a weboldalad? 

Gyakori kérdések – Weboldal készítés

Mi történik az űrlap elküldése után?

Amint megkaptuk az üzeneted, feldolgozzuk az abban foglalt információkat, és keresünk egy optimális megoldást az általad leírtak megvalósítására.

Ez idő alatt elképzelhető hogy egyeztetés céljából felkeresünk, tehát olyan elérhetőségi adatokat adj meg, ahol elérhető is vagy.

Milyen módszertannal dolgozunk?

Azt valljuk hogy elsőként egy “bármilyen” kinézetű, funkcionalitású weboldal is elég, természetesen összehangolva annak céljaival. A weboldal készítés során egyszerű vezérelvek mentén haladunk:

 1. Határozd meg a célt
 2. Hozz létre egy alaprendszert
 3. Analizálj és finomíts

A szisztémában az a legjobb hogy a 2. pont elérése viszonylag gyorsan és alacsony költségen meg tud valósulni. A 3. lépés során pedig már egy működő weboldalt fogunk csiszolgatni, szóval nem fog fennállni az a helyzet, hogy már fél éve azon küszködünk, hogy a piros melyik árnyalata legyen a fejlécben.

Ez így sokkal gazdaságosabb, hiszen nem a weboldal publikálására kell várni ahhoz hogy elinduljon az üzleted.

UX tervezéssel is foglalkozunk?

Az UX, azaz a felhasználói élmény az egyik legfontosabb tényező szerintünk is. Attól függetlenül hogy képviseljük ezt az irányt, kifejezett UX tervezéssel nem foglalkozunk,

Keresőoptimalizált weboldalakat készítünk?

Mivel alapvetően keresőoptimalizálással foglalkozunk, így a válasz igen. A fejlesztéseink során különösen nagy figyelmet fordítunk a SEO technikai követelményeinek. Ennek az UX-el szemben szakértői vagyunk, ezért fontos azt is tisztáznunk, hogy a technikai SEO még nem garantálja hogy az első oldalra kerüljön a weboldalad.

Már van weboldalam! Amire szükségem van az inkább weboldal karbantartás, vagy más szolgáltatás.

Ebben az esetben kérlek tekintsd át a Szolgáltatásaink oldalát, és ha találsz számodra megfelelőt, akkor ott vedd fel a kapcsolatot velünk.

Ha nem találsz számodra optimális megoldást bármikor kérhetsz egyedi ajánlatot.