Weboldal készítés keresőoptimalizálással, online marketing támogatással

Egy igazán jó weboldal segíti az üzletet, és támogatja a fejlődést. Legyen szó a vevőszerzés, vagy csak a napi munkavégzés támogatásáról. A weboldal készítés tehát többet is megkövetel mint egy design, sokkal több szempontnak kell megfelelnie mint amit a szem lát.

Elsősorban WordPress alapú weboldalakat építünk, de az egyedi fejlesztéstől sem riadunk vissza. Azért tettük le a voksunkat a WordPress mellett, mert alapjaiban nagyon is versenyképes megoldás, ami a legtöbb sikeres vállalkozás elveinek meg tud felelni.

Ezen felül mindenre tud megoldást nyújtani egy WordPress, az egyszerű bemutatkozó weboldaltól egy komolyabb webáruház készítés határáig. Sok dologra léteznek bővítmények de amire nem, arra meg lehet fejleszteni. (Azt azért halkan megjegyezzük hogy volt már olyan feladatunk ahol a WordPress korlátait elértük)

Milyen a jó weboldal szerintünk?

Végeztem egy kisebb közvéleménykutatást a cégen belül. Mindenkinek feltettem a következő kérdést: Milyen a jó weboldal?

A webfejlesztő

Horváth Zoli a webes fejlesztésekkel foglalkozik egyre inkább a Full Stack irányvonalat képviseli. Rengeteg weboldal fejlesztésében részt vett mind frontend, mind backend irányból. A weblap készítés számára rutinmunka.

Zoli véleménye:

Könnyen kezelhető, biztonságos, és a lehető leggyorsabb

Milyen a jó weblap?

A frontendes

Ribárszki Ricsi a WordPress témák mágusa és az egyedi fejlesztések frontend fejlesztője. Bevallom az első időkben kicsit megizzasztottuk, de jól tűri a gyűrődést, addig pofozgatja a kinézetet, amíg a legjobb minőséget el nem éri. Így válaszolt:

gyors, egyszerű, letisztult, könnyű navigálás, reszponzív,olvasható betűtípus, semmi csicsa, jó színvilág, nincs teledobálva minden sz*rral

Weboldal készítés vélemények

A tartalommarketinges

Dankó Zoli a szövegírással és a keresőoptimalizálással foglalkozik elsősorban. Számára nagyon fontos hogy akikhez eljutnak a tartalmai, azok valamilyen módon hasznukra is tudják azt fordítani. Ő így válaszolt a kérdésre:

Gyors, egyszerű, minden platformon működőképes és pont elég információt tartalmaz!

Milyen a jó weboldal?

Az analitikus

Én maradtam a végére. A többiek jellemzése szerint én képviselem az elemző szerepet a csapatban, ezt nagyjából alátámasztják a tevékenységeim is. Az én feladatom az hogy összefogjam a projekteket és minden általunk készített honlaphoz támogatást nyújtsak az megrendelő felé.

Az én válaszom a nagy kérdésre a következő:

Összhangban van a céljainkkal, és támogatja a törekvéseinket.

Miért kérj ajánlatot?

Teljesen új weboldalt szeretnél, mi a segítségedre lehetünk.

Keress fel, azaz töltsd ki ezt az űrlapot akkor, ha:

  • szeretnél olyan weboldalt ami profitot is termel számodra
  • ha el tudod azt fogadni hogy teljesítményorientáltak vagyunk, és szeretünk gyorsan haladni, hiszen a piac is gyorsan halad
  • ha azt szeretnéd hogy a látogatóid értéket kapjanak a weboldaladon keresztül

Tippek weboldal készítéshez

A jó weboldal tehát többféle szempontrendszer szerint is megvizsgálható, azonban a fejlesztés során többször is tapasztaltuk hogy vannak bizonyos akadályok.

  • Sosem lesz tökéletes: Van egy kép a fejedben, amihez ragaszkodsz. Ezzel alapvetően nincs baj, de be kell látnod hogy az elképzeléseid nem mindig megvalósíthatóak, sőt azt is hogy egy weboldalnak több megjelenési formája lehetséges mint amennyit ismersz (reszponzivitás)
  • Az egyik legfontosabb marketingcsatornád: A Facebook nem a tiéd, de a weboldal igen. Itt te vagy a főnök, te hozol döntéseket. Ha átérzed ennek a súlyát sokkal fontosabb szempont lesz számodra a használhatóság. Ha ez neked fontos akkor nagyon jól tudunk együtt dolgozni.
  • A marketing nem kiszervezhető: Segítünk a weboldalad elkészítésében, és ha igényled keresőoptimalizáljuk is azt. Sőt segítünk felépíteni a marketingfolyamataidat, ötletelünk, kivitelezünk. Ez azonban nem fog menni nélküled, nem háríthatod át a saját céged felelősségét másra.
  • A weboldalak nem szórólapok: A legnagyobb döntés egy weboldal elkészítése során a publikálás. Azonban ennek nem kellene olyan nagy döntésnek lennie. A weboldalad úgyis folyamatosan fejleszteni kell majd, finomítani, karbantartani, marketingezni. De mindezt sokkal könnyeben tudod megcsinálni ha van már egy alapod.
  • Mobilbarát weboldal: A weboldalkészítés során ma már nagyobb hangsúlyt kap az okos eszközökök használata. Ugyan ez piactól is függ, de jellemzően többen fogják mobiltelefonon megnézni a weboldalad, mint asztali eszközön.

Bízd ránk a weboldalad!

Weboldal készítés árak

Weboldal készítés árainkat nagy mértékben befolyásolja, hogy pontosan mik is a kéréseid, de gondolom ezzel nem mondtam újat :). Azért mégis segíteni szeretnék abban hogy meg tudd határozni mennyibe is kerülünk neked:

WordPress alapú bemutatkozó weboldal

100-150.000 Ft
Ajánlatot kérek

WordPress alapú webáruház

250.000 Ft-tól
Ajánlatot kérek

Egyedi fejlesztésű weboldal Laravel alapon, egyedi funkcionalitással

500.000 Ft-tól
Ajánlatot kérek

Meglévő weboldal átalakítása

50.000 Ft-tól
Ajánlatot kérek

Gyakori kérdések – Weboldal készítés

Az üzeneted beérkezése után 1 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Először egyeztetni fogunk néhány dolgot, utána pedig testreszabott árajánlatot fogsz kapni.
Domain nevet, és tárhelyet kell foglalnod, de ha ezek még nincsenek, attól nyugodtan kérj ajánlatot (egyébként itt igényelhetsz mindkettőt).
A fenti kérdésben megtalálod a választ.
Azt valljuk hogy elsőként egy “bármilyen” kinézetű, funkcionalitású weboldal is elég, természetesen összehangolva annak céljaival. A weboldal készítés során egyszerű vezérelvek mentén haladunk: 1. Határozd meg a célt 2. Hozz létre egy alaprendszert 3. Analizálj és finomíts A szisztémában az a legjobb hogy a 2. pont elérése viszonylag gyorsan és alacsony költségen meg tud valósulni. A 3. lépés során pedig már egy működő weboldalt fogunk csiszolgatni, szóval nem fog fennállni az a helyzet, hogy már fél éve azon küszködünk, hogy a piros melyik árnyalata legyen a fejlécben. Ez így sokkal gazdaságosabb, hiszen nem a weboldal publikálására kell várni ahhoz hogy elinduljon az üzleted.
Az UX, azaz a felhasználói élmény az egyik legfontosabb tényező, amit jellemzően más szempontok elé helyezünk. Attól függetlenül azonban hogy képviseljük ezt az irányt, kifejezett UX tervezéssel nem foglalkozunk,
Alapvetően keresőoptimalizálással foglalkozunk, éppen ezért a válasz igen. A fejlesztéseink során különösen nagy figyelmet fordítunk a SEO technikai követelményeinek. Ennek az UX-el szemben szakértői vagyunk, ezért fontos azt is tisztáznunk, hogy a technikai SEO még nem garantálja hogy az első oldalra kerüljön a weboldalad.
Mi mindenhez is értünk, egyébként meg amihez nem, arra tudunk neked szakembert ajánlani. Bátran fordulj hozzánk ha ilyen jellegű kérdésed van.
Garanciát vállalunk arra, hogy a megegyezés szerint elkészítjük a weboldalad, sőt arra is, hogy az általunk befejezett munka, valódi értéket fog teremeteni a vállalkozásodban.
Ha nem találsz számodra optimális megoldást bármikor kérhetsz egyedi ajánlatot.