Egyszerűbbé tesszük…

FEDEZD FEL AZ ITZEN EREJÉT AZ ONLINE MARKETING VILÁGÁBAN!


Az ITZen egy Full House Marketing ügynökség, ahol minden online marketinggel kapcsolatos igényedet ki tudjuk elégíteni. Válassz bennünket, hogy segíthessünk neked a még hiányzó Online Marketing és webfejlesztési feladatok ellátásban, és az online marketinged megtérülésében.

MIT BÍZHATSZ AZ ITZEN-RE?


Akkor érdemes igénybe venned a lentebb ismertetett szolgáltatáscsomagot, ha:

 • Weboldal karbantartás és üzemeltetés
 • Keresőoptimalizálás (SEO)
 • Google Ads hirdetéskezelés (PPC)
 • Szövegírás
 • Hírlevélrendszerek
 • Social media

Bár minden kérdésedre igyekszünk választ adni, az online marketing területén vannak olyan területek, amelyekben saját erőforrásaink korlátozottak. Ezért partnerhálózatunkon keresztül olyan szakembereket ajánlunk, akik a webfejlesztés és az online marketing terén is otthonosan mozognak, és garantáltan kiváló minőségű munkát végeznek.

ITZen meme

MIRE SZÁMÍTHATSZ HA VELÜNK DOLGOZOL?


Az általunk nyújtott szolgáltatás központi felügyelet segítségével valósulnak meg egy saját fejlesztésű ERP rendszeren keresztül. Ez lehetővé teszi, hogy a tiéd mellett más rendszereket is egyidejűleg kezeljünk.

Ez lehetővé teszi, hogy folyamatosan információval tudjunk ellátni úgy, hogy közben a munka minőségét is biztosítani tudjuk, a szolgáltatás minőségéhez mérten kedvező áron.

 • 24 ÓRÁN BELÜL FELDOLGOZZUK KÉRÉSEID

  Email ügyfélszolgálatunknál követelmény hogy minél gyorsabban tájékoztatni tudjunk.

 • IGÉNY ESETÉN SEGÍTÜNK KIALAKÍTANI A STRATÉGIÁD

  Hozhatsz kész stratégiát is amit meg kell valósítani, de ha a stratégia kialakítását is igényled, abban is tudunk segíteni.

 • FOKOZOTTAN FIGYELÜNK A BIZTONSÁGRA

  Az online tér napról-napra veszélyesebb, de aktív eleme szolgáltatásainknak a szolgáltatásaid védelme.

 • TAPASZTALAT

  Az ITZen 2016 óta létezik, mint Online marketinggel és fejlesztéssel foglalkozó vállalkozás, a 2021-es évben pedig cégként fejlesztjük portfóliónkat. Több 100 online marketing és weboldal fejlesztési projekttel a hátunk mögött garantáljuk a minőséget.

 • EGYSZERŰBBÉ TESSZÜK…

  Kulcsszóelemzés, marketingstratégia, mesterséges intelligencia, kiberbiztonság, WordPress, B2B marketing, B2C marketing és még sorolhatnám. Nyugalom, téged nem ezekkel fogunk terhelni a lényeget fogod látni, az azt hogy valóban megtérül e a közös munka velünk?

ITZEN START

4900Ft/ hó
 • Weboldal felügyelet
 • Automatizált rendszer-frissítések*
 • Biztonsági mentés*
 • Óradíjban elszámolható extra kérések
 • Havi riport

ITZEN ACTIVE

94900Ft/ hó
 • Teljeskörű WordPress karbantartás
 • SEO Mentorprogram
 • Havi stratégiai megbeszélés
 • Google Ads hirdetésmenedzsment
 • Folyamatos SEO audit
 • Automatizált SEO eszközök
 • Heti PPC audit
 • Ügyfélszolgálat

* Csak a támogatott tárhely szolgáltatóknál elérhető, jelenleg Cloudways és Profitárhely

**Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.

KEZDJÜNK EL EGYÜTT DOLGOZNI


Egyszerűbbé tesszük

Mező kitöltése kötelező!
E-mail cím nem megfelelő!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

GYIK


MI TÖRTÉNIK HA KITÖLTÖM AZ ŰRLAPOT?

Az űrlap kitöltése után, legkésőbb a következő munkanapon felkeresünk a megadott telefonszámon, ahol pontosítjuk mik az igényeid.

HOGYAN KOMMUNIKÁLUNK VELED MUNKA KÖZBEN?

 1. 24 órás email ügyfélszolgálattal állunk rendelkezésedre,de a legrosszabb esetben is vállaljuk hogy 24 órán belül visszajelzünk minden emaileddel kpacsolatban, szolgáltatástól függetlenül.
 2. A tevékenységünket ezen felül napi szinten is követheted, amikor beavatkozást/feladatot végzünk, a feladatvégzés utáni hajnali órákban emailben tájékoztatunk arról mi történt
 3. Minimum havonta egyszer riportot küldünk, melyben összegezzük az elmúlt hónap eseményeit.

HOGYAN KEZELJÜK AZ ÖSSZETETT SZOLGÁLTATÁSOKAT?

Alapvetően minden részterületen dedikált szakemberekkel dolgozunk, akik az ITZen ERP segítségével össze tudjk hangolni a tevékenységeiket. Így központi adatok és statisztikák jutnak el a SEO az PPC, de a szövegírás részére is. Ezen felül a projekted dedikált projektmenedzsert kap aki a szolgáltatás egészéért felel.

REFERENCIÁK


“Évekkel ezelőtt, a megújuló weboldalunk optimalizálásával kerestük meg az ITZen csapatát, azóta a folyamatos figyelésében, javításában és elemzések elkészítésében is számíthatunk rájuk, de bármilyen egyéb kérdésünk van, bármikor fordulhatunk hozzájuk, mindig segítenek megoldani a felmerülő problémáinkat a lehető leggyorsabban. Rendkívül igényes és profi a csapat, ahogy a munkájukon és a folyamatos kapcsolattartáson is meglátszik. Azóta több partnerünknek is ajánlottuk már az ITZen csapatát, mert az eredmény számunkra látványos, töretlenül ívelünk felfelé az online térben is.”

“Több éves kapcsolatban állunk az ITZen csapatával. Korábban sok más szolgáltató inkorrekt módon állt weboldalunk problémás kérdéseihez, szerencsére itt pontos, határidőkre kiemelten ügyelő csapattal találkoztunk. Amikor weboldalunkat támadás érte és az adatok is alig voltak visszanyerhetők, ők megoldották. Pontos, gyors, korrekt munka, bátran ajánljuk őket!”

“Évek óta dolgozunk együtt az ITZen Csapatával. Megbízható partnerek. Mindig megoldják a weboldalunkkal kapcsolatban felmerülő problémákat. Gyorsan reagálnak. Korrekt jelentést kapunk tőlük minden hónapban az általuk elvégzett feladatokról. Elégedettek vagyunk a munkájukkal. Köszönjük!”

TAR EDUÁRD ÁDÁM

“A közös projektjeinken kiemelkedő eredményeket sikerült közösen elérnünk, viszonylag hamar, sőt hamarabb is mint vártuk volna. Az elmúlt időszakban SEO, karbantartás és 1 weboldal teljes újra dizájnolásában segítettetek, és maximálisan elégedett vagyok a végkimenetellel. Egyértelműen érződik kívülről, hogy rend, rendszerek, szabályok mentén, precízen dolgoztok minden megrendelővel.”

DOMJÁN GÁBOR

agykontroll oktató – elmefejlesztes.hu

“Úgy tűnik, hogy a rendszerünket hamar megértettétek és átvettétek az üzemeltetést. Sőt, sok-sok új dolgot köszönhetünk nektek. Megbízható partnernek látlak benneteket, gyors, pontos munkával. Korrekt és részletes elszámolást kapunk tőletek minden hónapban.”

“Gyorsan reagáltok a kérdésekre, kérésekre, akár este vagy hétvégén is.”