Megszereljük a weboldalad?

Bevezetés

Gondjaid vannak a honlapoddal, vagy egyszerűen csak szeretnéd ha átnézné egy hozzáértő? Azonnal csapj le a lehetőségre, hiszen itt pontosan olyan szolgáltatást kérhetsz amire szükséged van!

Nagyon sokat gondolkodtunk azon, hogy mi is az, amire egy jól menő vállalkozónak ténylegesen szüksége van. Létre is hoztunk sok-sok szolgáltatást, sok apró részfeladatot, amiből mint a lego, össze tudunk számodra építeni egy valóban egyedi szolgáltatáscsomagot.

Csak megadod az igényeidet, és megoldjuk azt helyetted. Fogd fel úgy hogy felveszel egy embert a cégedbe, a weboldalad gondozására, aki mindenből pont ahhoz ért, amire neked szükséged van. Sőt pont annyi fizetést is kér, amennyi munkát rábízol.

Miért minket válassz?

Van néhány dolog amit érdemes tudnod az ITZen-ről

Kezdjünk el együtt dolgozni

Weboldalad adatai

Avagy mit kell tudnunk a weboldaladról

Milyen szolgáltatásra van szükséged?


Komplett rendszer és bővítményfrissítést végzünk, megelőző biztonsági mentéssel. Ha valami gond adódik, akkor megkeressük mi okozza a problémát.
Akkor jelöld be ha konkrét listád, igényed van a weboldalad javításával kapcsolatban. Te megmondod miket szeretnél, mi pedig megcsináljuk.
Biztonsági tesztelést és hibaelhárítást végzünk. Ha WordPress-ed van első lépésként a teljes rendszer frissítésével kezdünk, majd megvizsgáljuk vannak egy gyenge pontjai a védelmednek. Ha már megtörtént a baj, tehát valaki feltörte a weboldalad, arra is szolgálunk megoldással.
Komplett, teljes oldalra vonatkozó és kisebb, adott kulcsszóra,aloldalra szóló auditot is kérhetsz tőlünk. Teljesen a te igényeidhez és erőforrásaidhoz szabva.
Stabil forgalmad, és folyamatos eladásaid vannak, de szeretnél még szebb számokat látni a statisztikákban? Próbáld ki ezt a opciót.
Ha nem tudod pontosan mit is lenne érdemes, de tudod hogy fejleszteni kell valamit a weboldaladon. Ilyenkor minden terület együttes figyelembevételével keresünk olyan opciókat amik biztosan előnyösek lesznek számodra.
Olyan partnert keresel, akivel hosszú távon is szeretnél együtt dolgozni, vagy csak eseti megbízásra gondoltál?

Mesélj magadról

Referenciák

“Évekkel ezelőtt, a megújuló weboldalunk optimalizálásával kerestük meg az ITZen csapatát, azóta a folyamatos figyelésében, javításában és elemzések elkészítésében is számíthatunk rájuk, de bármilyen egyéb kérdésünk van, bármikor fordulhatunk hozzájuk, mindig segítenek megoldani a felmerülő problémáinkat a lehető leggyorsabban. Rendkívül igényes és profi a csapat, ahogy a munkájukon és a folyamatos kapcsolattartáson is meglátszik. Azóta több partnerünknek is ajánlottuk már az ITZen csapatát, mert az eredmény számunkra látványos, töretlenül ívelünk felfelé az online térben is.”
“Több éves kapcsolatban állunk az ITZen csapatával. Korábban sok más szolgáltató inkorrekt módon állt weboldalunk problémás kérdéseihez, szerencsére itt pontos, határidőkre kiemelten ügyelő csapattal találkoztunk. Amikor weboldalunkat támadás érte és az adatok is alig voltak visszanyerhetők, ők megoldották. Pontos, gyors, korrekt munka, bátran ajánljuk őket!”
“Évek óta dolgozunk együtt az ITZen Csapatával. Megbízható partnerek. Mindig megoldják a weboldalunkkal kapcsolatban felmerülő problémákat. Gyorsan reagálnak. Korrekt jelentést kapunk tőlük minden hónapban az általuk elvégzett feladatokról. Elégedettek vagyunk a munkájukkal. Köszönjük!”
“A közös projektjeinken kiemelkedő eredményeket sikerült közösen elérnünk, viszonylag hamar, sőt hamarabb is mint vártuk volna. Az elmúlt időszakban SEO, karbantartás és 1 weboldal teljes újra dizájnolásában segítettetek, és maximálisan elégedett vagyok a végkimenetellel. Egyértelműen érződik kívülről, hogy rend, rendszerek, szabályok mentén, precízen dolgoztok minden megrendelővel.”
Tar Eduárd Ádám
“Úgy tűnik, hogy a rendszerünket hamar megértettétek és átvettétek az üzemeltetést. Sőt, sok-sok új dolgot köszönhetünk nektek. Megbízható partnernek látlak benneteket, gyors, pontos munkával. Korrekt és részletes elszámolást kapunk tőletek minden hónapban.”
“Gyorsan reagáltok a kérdésekre, kérésekre, akár este vagy hétvégén is.”