Megszereljük a weboldalad?

Gondjaid vannak a honlapoddal, vagy egyszerűen csak szeretnéd ha átnézné egy hozzáértő? Azonnal csapj le a lehetőségre, hiszen itt pontosan olyan szolgáltatást kérhetsz amire szükséged van!

  • Keresőoptimalizálási szemlélettel tekintünk a problémákra
  • Kiemelten kezeljük a weboldal biztonsági kérdéseit
  • A konverzióoptimalizálás a szenvedélyünk
  • Bármilyen online marketinget és technológiát érintő kérdésben hozzánk fordulhatsz
  • Csak azzal foglalkozunk amit tényleg ránk akarsz bízni

Nagyon sokat gondolkodtunk azon, hogy mi is az, amire egy jól menő vállalkozónak ténylegesen szüksége van. Létre is hoztunk sok-sok szolgáltatást, sok apró részfeladatot, amiből mint a lego, össze tudunk számodra építeni egy valóban egyedi szolgáltatáscsomagot.

Csak megadod az igényeidet, és megoldjuk azt helyetted. Fogd fel úgy hogy felveszel egy embert a cégedbe, a weboldalad gondozására, aki mindenből pont ahhoz ért, amire neked szükséged van. Sőt pont annyi fizetést is kér, amennyi munkát rábízol.

Weboldalad adatai

Avagy mit kell tudnunk a weboldaladról

Milyen szolgáltatásra van szükséged?


Komplett rendszer és bővítményfrissítést végzünk, megelőző biztonsági mentéssel. Ha valami gond adódik, akkor megkeressük mi okozza a problémát.
Akkor jelöld be ha konkrét listád, igényed van a weboldalad javításával kapcsolatban. Te megmondod miket szeretnél, mi pedig megcsináljuk.
Biztonsági tesztelést és hibaelhárítást végzünk. Ha WordPress-ed van első lépésként a teljes rendszer frissítésével kezdünk, majd megvizsgáljuk vannak egy gyenge pontjai a védelmednek. Ha már megtörtént a baj, tehát valaki feltörte a weboldalad, arra is szolgálunk megoldással.
Komplett, teljes oldalra vonatkozó és kisebb, adott kulcsszóra,aloldalra szóló auditot is kérhetsz tőlünk. Teljesen a te igényeidhez és erőforrásaidhoz szabva.
Stabil forgalmad, és folyamatos eladásaid vannak, de szeretnél még szebb számokat látni a statisztikákban? Próbáld ki ezt a opciót.
Ha nem tudod pontosan mit is lenne érdemes, de tudod hogy fejleszteni kell valamit a weboldaladon. Ilyenkor minden terület együttes figyelembevételével keresünk olyan opciókat amik biztosan előnyösek lesznek számodra.
Olyan partnert keresel, akivel hosszú távon is szeretnél együtt dolgozni, vagy csak eseti megbízásra gondoltál?

Mesélj magadról

Van néhány dolog amit érdemes tudnod az ITZen-ről

ITZen

  • Programozók vagyunk
  • Több mint 10 év informatikai tapasztalat van a hátunk mögött
  • Már akkor is keresőoptimalizáltunk amikor nem volt ilyen divatos
  • Nem tűnünk el, soha nem fordul elő hogy nem válaszolunk a kérdéseidre
  • Saját fejlesztésű rendszereinkkel növeljük a hatékonyságunk

Referenciák

Domján Gábor agykontroll oktató
Domján Gábor
agykontroll oktató
elmefejlesztes.hu

“Úgy tűnik, hogy a rendszerünket hamar megértettétek és átvettétek az üzemeltetést. Sőt, sok-sok új dolgot köszönhetünk nektek. Megbízható partnernek látlak benneteket, gyors, pontos munkával. Korrekt és részletes elszámolást kapunk tőletek minden hónapban.”

Molnár Krisztina
tulajdonos
eskuvoclassic.hu

“Évekkel ezelőtt, a megújuló weboldalunk optimalizálásával kerestük meg az ITZen csapatát, azóta a folyamatos figyelésében, javításában és elemzések elkészítésében is számíthatunk rájuk, de bármilyen egyéb kérdésünk van, bármikor fordulhatunk hozzájuk, mindig segítenek megoldani a felmerülő problémáinkat a lehető leggyorsabban. Rendkívül igényes és profi a csapat, ahogy a munkájukon és a folyamatos kapcsolattartáson is meglátszik. Azóta több partnerünknek is ajánlottuk már az ITZen csapatát, mert az eredmény számunkra látványos, töretlenül ívelünk felfelé az online térben is.”