Ingyenes Online marketing tanácsadás induló vállalkozásoknak

BEVEZETÉS


Az online marketing több terület összehangolt működéséről szól. Ahhoz hogy érvényesülni tudj az online térben, egyszerre kell üzemeltetned egy megfelelő weboldalt, értened kell a keresőoptimalizáláshoz, a hirdetéshez a közösségi médiához és még sok valószínűleg számodra ismeretlen területhez is.

INGYENES ONLINE MARKETING TANÁCSADÁS


Az ingyenes tanácsadás egy maximum fél órás telefonos beszélgetést takar, ahol felteheted a kérdéseid, illetve konkrét tanácsokkal foglak ellátni.

Az Ingyenes online marketing tanácsadás célja, hogy meg tudd határozni, mire van szükséged, legyen szó online értékesítésről, márkaépítésről vagy fejlesztési feladatokról.

MIRE ELÉG EGY FÉL ÓRÁS KONZULTÁCIÓ?


Arra pont elég, hogy közösen felmérjük, jó irányba indultál-e el. Ezen felül biztosan számíthatsz ötletekre, javaslatokra tőlem?

MIÉRT ADOK ÉN TANÁCSOKAT?


Az az igazság, hogy soha nem volt cél hogy konzultációkat tartsak, viszont sok visszajelzést kaptam arról, hogy hasznos az online tapasztalataim hasznosak mások számára.

A nevem Horváth Sándor, vérbeli informatikus. 2016 Májusa óta vállalkozóként próbálok érvényesülni, előtte pedig alkalmazottként bontogattam a szárnyaim informatika több területén is

MILYEN TERÜLETEKKEL KAPCSOLATBAN KÉRDEZHETSZ?


Viszonylag sok területtel foglalkozunk az online marketinggel belül, de jobb ha előre tisztázzuk milyen témákban is kérheted a segítségem.

  • Keresőoptimalizálás – Tartalomfejlesztés, Linképítés, Technikai SEO
  • CMS alapú Weboldalkészítés – WordPress, Drupal, Grav…
  • Egyedi weboldal fejlesztés – Laravel, PHP
  • Közösségi média: Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok
  • Hirdetési rendszerek: Google Ads, Facebook hirdetések, alternatív hirdetési megoldások
  • Hírlevelek: Salesautopilot, Mailchimp
  • Szövegírás, tartalommarketing
  • Webanalitika, adatelemzés

A tanácsadás során a fenti készségeimet felhasználva, komplex megoldást fogunk keresni a problémádra, vagy a terved megvalósítására.

Kedvet kaptál? Egyeztessünk időpontot!

KEZDJÜNK EL EGYÜTT DOLGOZNI


Időpont egyeztetés és előzetes felmérés

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Miben tudok segíteni?

Kérlek az itt feltett kérdésekre a lehető legalaposabban válaszolj. Minél több információm van, annál pontosabb válaszokat tudok adni.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

REFERENCIÁK


“Évekkel ezelőtt, a megújuló weboldalunk optimalizálásával kerestük meg az ITZen csapatát, azóta a folyamatos figyelésében, javításában és elemzések elkészítésében is számíthatunk rájuk, de bármilyen egyéb kérdésünk van, bármikor fordulhatunk hozzájuk, mindig segítenek megoldani a felmerülő problémáinkat a lehető leggyorsabban. Rendkívül igényes és profi a csapat, ahogy a munkájukon és a folyamatos kapcsolattartáson is meglátszik. Azóta több partnerünknek is ajánlottuk már az ITZen csapatát, mert az eredmény számunkra látványos, töretlenül ívelünk felfelé az online térben is.”

“Több éves kapcsolatban állunk az ITZen csapatával. Korábban sok más szolgáltató inkorrekt módon állt weboldalunk problémás kérdéseihez, szerencsére itt pontos, határidőkre kiemelten ügyelő csapattal találkoztunk. Amikor weboldalunkat támadás érte és az adatok is alig voltak visszanyerhetők, ők megoldották. Pontos, gyors, korrekt munka, bátran ajánljuk őket!”

“Évek óta dolgozunk együtt az ITZen Csapatával. Megbízható partnerek. Mindig megoldják a weboldalunkkal kapcsolatban felmerülő problémákat. Gyorsan reagálnak. Korrekt jelentést kapunk tőlük minden hónapban az általuk elvégzett feladatokról. Elégedettek vagyunk a munkájukkal. Köszönjük!”

TAR EDUÁRD ÁDÁM

“A közös projektjeinken kiemelkedő eredményeket sikerült közösen elérnünk, viszonylag hamar, sőt hamarabb is mint vártuk volna. Az elmúlt időszakban SEO, karbantartás és 1 weboldal teljes újra dizájnolásában segítettetek, és maximálisan elégedett vagyok a végkimenetellel. Egyértelműen érződik kívülről, hogy rend, rendszerek, szabályok mentén, precízen dolgoztok minden megrendelővel.”

DOMJÁN GÁBOR

agykontroll oktató – elmefejlesztes.hu

“Úgy tűnik, hogy a rendszerünket hamar megértettétek és átvettétek az üzemeltetést. Sőt, sok-sok új dolgot köszönhetünk nektek. Megbízható partnernek látlak benneteket, gyors, pontos munkával. Korrekt és részletes elszámolást kapunk tőletek minden hónapban.”

“Gyorsan reagáltok a kérdésekre, kérésekre, akár este vagy hétvégén is.”