Ingyenes Online marketing tanácsadás induló vállalkozásoknak

Az online marketing több terület összehangolt működéséről szól. Ahhoz hogy érvényesülni tudj az online térben, egyszerre kell üzemeltetned egy megfelelő weboldalt, értened kell a keresőoptimalizáláshoz, a hirdetéshez a közösségi médiához és még sok valószínűleg számodra ismeretlen területhez is.

Ingyenes online marketing tanácsadás

ingyenes online marketing tanácsadás

Az ingyenes tanácsadás egy maximum fél órás telefonos beszélgetést takar, ahol felteheted a kérdéseid, illetve konkrét tanácsokkal foglak ellátni.

Az Ingyenes online marketing tanácsadás célja, hogy meg tudd határozni, mire van szükséged, legyen szó online értékesítésről, márkaépítésről vagy fejlesztési feladatokról.

Mire elég egy fél órás konzultáció?

Arra pont elég, hogy közösen felmérjük, jó irányba indultál-e el. Ezen felül biztosan számíthatsz ötletekre, javaslatokra tőlem?

Miért adok én tanácsokat?

Az az igazság, hogy soha nem volt cél hogy konzultációkat tartsak, viszont sok visszajelzést kaptam arról, hogy hasznos az online tapasztalataim hasznosak mások számára.

A nevem Horváth Sándor, vérbeli informatikus. 2016 Májusa óta vállalkozóként próbálok érvényesülni, előtte pedig alkalmazottként bontogattam a szárnyaim informatika több területén is

Milyen területekkel kapcsolatban kérdezhetsz?

Viszonylag sok területtel foglalkozunk az online marketinggel belül, de jobb ha előre tisztázzuk milyen témákban is kérheted a segítségem.

  • Keresőoptimalizálás – Tartalomfejlesztés, Linképítés, Technikai SEO
  • CMS alapú Weboldalkészítés – WordPress, Drupal, Grav…
  • Egyedi weboldal fejlesztés – Laravel, PHP
  • Közösségi média: Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok
  • Hirdetési rendszerek: Google Ads, Facebook hirdetések, alternatív hirdetési megoldások
  • Hírlevelek: Salesautopilot, Mailchimp
  • Szövegírás, tartalommarketing
  • Webanalitika, adatelemzés

A tanácsadás során a fenti készségeimet felhasználva, komplex megoldást fogunk keresni a problémádra, vagy a terved megvalósítására.

Kedvet kaptál? Egyeztessünk időpontot!

Ingyenes online marketing tanácsadás

Időpont egyeztetés és előzetes felmérés


Miben tudok segíteni?

Kérlek az itt feltett kérdésekre a lehető legalaposabban válaszolj. Minél több információm van, annál pontosabb válaszokat tudok adni.


Maradj még…