Linképítés szolgáltatás az ITZen-től

Linképítés szolgáltatásod elsősorban a saját portfóliónkra fog épülni. Több weboldalt üzemeltetünk neked, melyek valós organikus forgalommal nem csak linkerőt, de akár látogatókat is képesek közvetíteni.

A linképítés alapvetően több éves tapasztalaton alapuló sport, ami adott esetben rendkívül költséges, ugyanakkor eredmények terén rendkívül nehezen kimutatható folyamat. Az, hogy egy linképítési csomag milyen mértékben járult hozzá az adott weboldal organikus megjelenéséhez általában hosszabb időtávban igazolható csak.

Elsődleges törekvésed tehát ne a mennyiségi irányba mozduljon, inkább a minőségi irányába induljon, a portfólió felépítésekor erre az eredményre törekedtünk. Kevesebb felülettel rendelkezünk a saját hálózatunkon belül, mint a legtöbb linképítési szolgáltatást kínáló szakértő, viszont ezek a felületek nagyobb figyelmet is kapnak.

Tapasztalataink alapján nincs jó és rossz döntés ezen a területen, a megfelelő minőségű linkek mennyisége egyenesen arányos a SEO faktorokkal. Szolgáltatásunk a pontosabb célzást teszi lehetővé.

A fenti képeken 3 különböző linkfelületünk forgalmi statisztikáit láthatod. A stratégia alapja, hogy magukra a linkfelületekre is különálló SEO projektként gondolunk, így folyamatos valós tartalommal bővítjük az oldalakat, külön ügyelve a meglévő forgalom erősítésére is.

Tehát egy kiépített linkek, amit a weboldaladhoz biztosítunk folyamatosan erősödni fognak erről mi gondoskodunk.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, kérj egy ajánlatot ahol a weboldaladra szabott linképítési csomagot állítunk össze!

Itt kérhetsz ajánlatot a linképítési szolgáltatásra

Az űrlap kitöltése után a kérésednek megfelelő ajánlatot fogunk összeállítani számodra, amit emailben továbbítunk. Az ajánlatban amit küldünk kizárólag valódi organikus, keresőből származó forgalmat bonyolító weboldalakra fogsz ajánlatot kapni, amelyek alacsony mennyiség mellett is eredményeket képesek generálni.

E-mail cím nem megfelelő
Hová mutasson a link?
A kulcsszó megadása után horgonyszövegeket is javasolni tudunk
Mennyiségi kedvezményeket tudunk számodra biztosítani ha egyszerre többet igényelsz
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!