WordPress weboldal karbantartás

Bevezetés

WordPress weboldal karbantartás szoláltatásunk jellemzően 2 csoportnak ajánljuk. Azoknak akik nem tudnak aktívan foglalkozni a weboldalukkal, de nem is szeretnék elhanyagolni azt, illetve azoknak, akik folyamatos kisebb fejlesztéseket szeretnének a WordPress alapú weboldalukon eszközölni.

Szeretnéd a céges weboldalad költséghatékonyan rendben tartani, úgy, hogy neked csak havonta el kell olvasnod egy levelet, amiben valami hasonló áll:

Delegáld a Weboldal karbantartási feladatokat

Akkor érdemes igénybe venned a lentebb ismertetett szolgáltatáscsomagot, ha:

Egy weboldal kezelése, még ha az WordPress alapon is működik túl bonyolulttá válhat egy idő után. Ha baj van és fejlesztői segítség kell valamilyen apró probléma elhárítására, akkor általában külső segítségre lesz szükséged.

A probléma pedig itt jelentkezik! Ha a honlapnak nincs egy állandó rendszergazdája, aki ismeri a weboldal jellegzetességeit és esetleg a problémáit, egy apró hiba javítása is időt és extra költséget emészt fel.

Ellenben ha van valaki aki rendszeresen foglalkozik az oldaladdal gyorsan és hatékonyan tud reagálni. Bizonyos keretek között ez nem kerül több pénzedbe sem.

Abban is biztos lehetsz hogy az aki behatóbban ismeri a rendszered alacsonyabb áron fog megcsinálni egy nagyobb módosítást is.

Mit tartalmaz a WordPress weboldal karbantartás szolgáltatása?

A szolgáltatás egy központi felügyeleti szolgáltatáson alapul. Ebben kötegelten tudunk kezelni a tiéden kívül több rendszert is, ezért tudunk ilyen áron több funkciót is biztosítani számodra.

Rendszeres frissítések

Ez nem automatikus frissítést jelent. Manuálisan frissítjük az oldalad központilag, és csak a már tesztelt WordPress verziókat és bővítményfrissítéseket telepítjük fel.

Biztonsági mentések

Folyamatos biztonsági mentéseket készítünk a weboldaladról, így probléma esetén, legyen szó akár frissítésből adódó problémáról, vagy bármi másról, könnyedén helyre tudjuk állítani azt.
A biztonsági mentések ugyanakkor a webtárhelyedtől független helyen kerülnek tárolásra fokozva az adataid biztonságát.

WordPress biztonság

Ma egy weboldal biztonságos csak akkor lehet, főként ha WordPress alapú, ha a WordPress motor friss. Mivel az interneten található összes webhely 34%-a WordPress alapú, ezért potenciális támadófelületet ad. Ha egy elavult, régen frissített rendszerben van hiba azt rövid időn belül meg is találják a támadók.
Ezen felül a jól bevált Sucuri bővítménycsomagját is integráljuk a weboldal karbantartás keretében (ha eddig nem volt), ami jelentős védelmet képes nyújtani a webes támadások ellen.
Ne gondold azt, hogy a te weboldalad nem olyan értékes hogy érdemes legyen feltörni azt!

Tapasztalat

2016 óta foglalkozunk WordPress alapú weboldalak fejlesztésével, ezáltal jelentős rálátásunk van a rendszer pozitív és negatív oldalaira is.

Rendelkezésre állás

Amennyiben a weboldalad karbantartásán felül szeretnél további fejlesztéseket is, kérheted az extra kapacitásunkat kedvezményes óradíjon.

GYIK

Mivel egészíthető ki a weboldal karbantartás szolgáltatás?

A weboldal karbantartással kiválóan kombinálható a SEO analitikai szolgáltatásunk, mely segít azonosítani a keresőben észlelt változásokat, így nem csak technikai, hanem keresőoptimalizálási szolgáltatást is kapsz.

Szintén kiegészítőként fogható fel az, hogy  bármilyen fejlesztési és online marketing kérdésben állunk rendelkezésedre. Az általános tanácsadás az ITZen minden ügyfelének jár.

Valóban szükségem van weboldal karbantartási szolgáltatásra?

2 kérdés amire válaszolnod kell magadnak:

  1. hosszútávon akarod e a weboldalad üzemeltetni
  2. te szeretnéd e a weboldallal kapcsolatos problémákat megoldani.

Ha mindkettőre nem a a válaszod akkor szükséged van valakire aki a weboldal karbantartási feladatait elvégzi helyetted.

Mi történik ha nem frissítem rendszeresen a WordPress-em?

A WordPress egy rendkívül széles körben használt tartalomkezelő rendszer. Rengeteg kiegészítő, megjelenési csomag található hozzá ingyenes és fizetős verzióban is. 

Ez nagyon előnyös egyrészről, hiszen könnyen fejleszthető a weboldal

Másrészt rengeteg problémával is jár, hiszen rendszeres támadásoknak is van kitéve. Egy elavult rendszeren pedig sokkal több biztonsági rés fordul elő mint egy aktuális verzión.

Természetesen ez csak egy szempont, a friss WordPress, frissített bővítményekkel, gyorsabb, jobban megfelel a webes követelményeknek mint elavult társai

Mi történik ha kitöltöm az űrlapot?

 

  1. Felvesszük veled a kapcsolatot
  2. Előminősítjük a honlapod (azaz feltárjuk az aktuális problémákat)
  3. Elvégezzük az első karbantartást, és innentől ügyelünk a weboldaladra egészen addig amíg úgy nem döntesz nem kéred tovább a szolgáltatásunkat (ha megérted miről szól ez és miben lehet hasznodra, nem fogod kérni ;))

Hol tudom megnézni hogy egy weboldal WordPress-e?

Előfordulhat hogy nem tudod pontosan milyen rendszerre építették fel a weboldalad. A következő módokon győződhetsz meg róla hogy a WordPress weboldalad van e:

  1. Nyisd meg az oldalad forráskódját és keress rá a WordPress szóra. Ha találsz ilyet ellenőrizd hogy ez nem a szöveges tartalom része-e. Ez nem 100%-os módszer mivel ezek az elemek elrejthetőek.
  2. Látogass el a LargerIO weboldalára és a keresőmezőben add meg a weboldalad URL címét, ez azonosítani fogja neked a weboldaladat működtető elemeket

Honlap karbantartás árak

Aktuális honlap karbantartás áraink a következőképpen alakulnak:

Kezdjünk el együtt dolgozni

Weboldal karbantartás

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Referenciák

“Évekkel ezelőtt, a megújuló weboldalunk optimalizálásával kerestük meg az ITZen csapatát, azóta a folyamatos figyelésében, javításában és elemzések elkészítésében is számíthatunk rájuk, de bármilyen egyéb kérdésünk van, bármikor fordulhatunk hozzájuk, mindig segítenek megoldani a felmerülő problémáinkat a lehető leggyorsabban. Rendkívül igényes és profi a csapat, ahogy a munkájukon és a folyamatos kapcsolattartáson is meglátszik. Azóta több partnerünknek is ajánlottuk már az ITZen csapatát, mert az eredmény számunkra látványos, töretlenül ívelünk felfelé az online térben is.”
“Több éves kapcsolatban állunk az ITZen csapatával. Korábban sok más szolgáltató inkorrekt módon állt weboldalunk problémás kérdéseihez, szerencsére itt pontos, határidőkre kiemelten ügyelő csapattal találkoztunk. Amikor weboldalunkat támadás érte és az adatok is alig voltak visszanyerhetők, ők megoldották. Pontos, gyors, korrekt munka, bátran ajánljuk őket!”
“Évek óta dolgozunk együtt az ITZen Csapatával. Megbízható partnerek. Mindig megoldják a weboldalunkkal kapcsolatban felmerülő problémákat. Gyorsan reagálnak. Korrekt jelentést kapunk tőlük minden hónapban az általuk elvégzett feladatokról. Elégedettek vagyunk a munkájukkal. Köszönjük!”
“A közös projektjeinken kiemelkedő eredményeket sikerült közösen elérnünk, viszonylag hamar, sőt hamarabb is mint vártuk volna. Az elmúlt időszakban SEO, karbantartás és 1 weboldal teljes újra dizájnolásában segítettetek, és maximálisan elégedett vagyok a végkimenetellel. Egyértelműen érződik kívülről, hogy rend, rendszerek, szabályok mentén, precízen dolgoztok minden megrendelővel.”
Tar Eduárd Ádám
“Úgy tűnik, hogy a rendszerünket hamar megértettétek és átvettétek az üzemeltetést. Sőt, sok-sok új dolgot köszönhetünk nektek. Megbízható partnernek látlak benneteket, gyors, pontos munkával. Korrekt és részletes elszámolást kapunk tőletek minden hónapban.”
“Gyorsan reagáltok a kérdésekre, kérésekre, akár este vagy hétvégén is.”

A wordpress weboldal karbantartása csak havi 5000 Ft Ajánlatot kérek