WordPress weboldal karbantartás

WordPress weboldal karbantartás szoláltatásunk jellemzően 2 csoportnak ajánljuk. Azoknak akik nem tudnak aktívan foglalkozni a weboldalukkal, de nem is szeretnék elhanyagolni azt, illetve azoknak, akik folyamatos kisebb fejlesztéseket szeretnének a WordPress alapú weboldalukon eszközölni.

Szeretnéd a céges weboldalad költséghatékonyan rendben tartani, úgy, hogy neked csak havonta el kell olvasnod egy levelet, amiben valami hasonló áll:

A weboldalad ütemezett karbantartási munkálatai sikeresen befejeződtek.

A WordPress téma frissítése során egy apró hiba keletkezett, de sikeresen elhárítottuk a problémát….

Optimális megoldás

Akkor érdemes igénybe venned a lentebb ismertetett szolgáltatáscsomagot, ha:

  • Nincs időd a weboldalad technikai oldalával foglalkozni
  • Nem értesz a weboldaladhoz, és jól jönne a megbízható segítség
  • Nincs állandó fejlesztőd

Egy weboldal kezelése, még ha az WordPress alapon is működik túl bonyolulttá válhat egy idő után. Ha baj van és fejlesztői segítség kell valamilyen apró probléma elhárítására, akkor általában külső segítségre lesz szükséged.

A probléma pedig itt jelentkezik! Ha a honlapnak nincs egy állandó rendszergazdája, aki ismeri a weboldal jellegzetességeit és esetleg a problémáit, egy apró hiba javítása is időt és extra költséget emészt fel.

Ellenben ha van valaki aki rendszeresen foglalkozik az oldaladdal gyorsan és hatékonyan tud reagálni. Bizonyos keretek között ez nem kerül több pénzedbe sem.

Abban is biztos lehetsz hogy az aki behatóbban ismeri a rendszered alacsonyabb áron fog megcsinálni egy nagyobb módosítást is.

 

Mit tartalmaz a WordPress weboldal karbantartás szolgáltatása?

 

A szolgáltatás egy központi felügyeleti szolgáltatáson alapul. Ebben kötegelten tudunk kezelni a tiéden kívül több rendszert is, ezért tudunk ilyen áron több funkciót is biztosítani számodra.

Rendszeres frissítések

Ez nem automatikus frissítést jelent. Manuálisan frissítjük az oldalad központilag, és csak a már tesztelt WordPress verziókat és bővítményfrissítéseket telepítjük fel.

Biztonsági mentések

Folyamatos biztonsági mentéseket készítünk a weboldaladról, így probléma esetén, legyen szó akár frissítésből adódó problémáról, vagy bármi másról, könnyedén helyre tudjuk állítani azt.

A biztonsági mentések ugyanakkor a webtárhelyedtől független helyen kerülnek tárolásra fokozva az adataid biztonságát.

WordPress biztonság

Ma egy weboldal biztonságos csak akkor lehet, főként ha WordPress alapú, ha a WordPress motor friss. Mivel a WP az egyik legnépszerűbb weboldal motor, ezért potenciális támadófelületet ad. Ha egy elavult, régen frissített rendszerben van hiba azt rövid időn belül meg is találják a támadók. 

Ezen felül a jól bevált Sucuri bővítménycsomagját is integráljuk a weboldal karbantartás keretében (ha eddig nem volt), ami jelentős védelmet képes nyújtani a webes támadások ellen.

Ne gondold azt, hogy a te weboldalad nem olyan értékes hogy érdemes legyen feltörni azt!

Tapasztalat

2016 óta foglalkozunk WordPress alapú weboldalak fejlesztésével, ezáltal jelentős rálátásunk van a rendszer pozitív és negatív oldalaira is. 

Rendelkezésre állás

Amennyiben a weboldalad karbantartásán felül szeretnél további fejlesztéseket is, kérheted az extra kapacitásunkat kedvezményes óradíjon.

 

 

 

Mivel egészíthető ki a weboldal karbantartás szolgáltatás?

A weboldal karbantartással kiválóan kombinálható a SEO analitikai szolgáltatásunk, mely segít azonosítani a keresőben észlelt változásokat, így nem csak technikai, hanem keresőoptimalizálási szolgáltatást is kapsz.

Szintén kiegészítőként fogható fel az, hogy  bármilyen fejlesztési és online marketing kérdésben állunk rendelkezésedre. Az általános tanácsadás az ITZen minden ügyfelének jár.

Biztosan szükségem van nekem erre?

Neked kell tudnod. Azt azonban érdemes átgondolnod, hogy hosszútávon akarod e a weboldalad üzemeltetni.

Tegyük fel nem teszed ezt meg, és fél év múlva szeretnél egy kampányt indítani a Facebook-on. A kampány elindul, majd a weboldalad nem úgy reagál ahogy eddig. A pénzt égeted a Facebook hirdetési rendszerében, ami közvetíti is az érdeklődőket, de a weboldal már régen nem tudja kiszolgálni a kéréseket.

 

 

Mit gondolsz mennyibe kerül egy hiba kijavítása?

Ez azonban még mindig csak egy tényező. A webes megjelenés ma már komoly kihívás mindenkinek. Amint elkezded az online marketinget milliónyi problémával szembesülsz, ami rosszabb esetben felemészti minden energiád. Ha erre nem figyelsz eléggé nem jut időd másra egy idő után.

Ahhoz hogy ez ne legyen probléma többé kezdd el a rendrakást az ITZen segítségével.

  • Jelentkezz az űrlapon keresztül.
  • Ezután felvesszük veled a kapcsolatot
  • Előminősítjük a honlapod (azaz feltárjuk az aktuális problémákat)
  • Elvégezzük az első karbantartást, és innentől ügyelünk a weboldaladra egészen addig amíg úgy nem döntesz nem kéred tovább a szolgáltatásunkat (ha megérted miről szól ez és miben lehet hasznodra, nem fogod kérni ;))

Kezdjünk el együtt dolgozni

Honlap karbantartás árak

Aktuális honlap karbantartás áraink a következőképpen alakulnak:

  • WordPress alapú weboldal havi karbantartási feladatai: 5000 Ft/hónap
  • Karbantartáson felüli rendelkezésre állás díja, ha igénybe veszed a weboldal karbantartást: 5000 Ft/óra
  • Kedvezményes óradíj, ha fixen foglalod minden hónapban a karbantartás mellé : 4000 Ft/óra

Eseti megkeresések esetén, ha nem igényelsz weboldal karbantartást: 7000 Ft/óra