Havidíjas analitikai szolgáltatás

Bevezetés

Az ITZen havidíjas analitikai szolgáltatása a keresőoptimalizálás lehetőségeink kiaknázására szolgál.

A szolgáltatást akkor érdemes igénybe venned, ha tisztában vagy vele hogy a tartós sikerek eléréséhez időre van szükség.

Hasznos lesz ez számomra?

Mi történik a megrendelés után?

Az analitikai szolgáltatás megrendelése után mi azonnal munkához látunk, viszont ez még neked nem kerül semmibe.

Amint elkészültek az előzetes elemzések, felvesszük veled a kapcsolatot, és pontosítjuk a részleteket.

A szolgáltatással kapcsolatosan készült egy blogbejegyzés is, amit elolvashatsz ide kattintva.

Mit tartalmaz a csomag?

A havidíj azon felül hogy folyamatosan támogatja a SEO folyamatos fejlődését, az alapszintű kivitelezést is tartalmazza.

Tehát ha megrendeled, a következőket bízod ránk:

Az alapszintű kivitelezési feladatokat is ránk bízhatod ebben az esetben. Azonban kizárólag a keresőoptimalizálást érintően. Ha a honlapod karbantartására keresel valakit itt kérhetsz ajánlatot: weboldal karbantartás.

A kivitelezés a következő feladatok ellátására szolgál

Kezdjünk el együtt dolgozni

Ezen az űrlapon megrendelheted a havidíjas keresőoptimalizálási szolgáltatásunkat.

Mező kitöltése kötelező
Mező kitöltése kötelező

A szolgáltatáshoz szükséges adatok

Mező kitöltése kötelező
Mező kitöltése kötelező
Mező kitöltése kötelező

Referenciák

“Évekkel ezelőtt, a megújuló weboldalunk optimalizálásával kerestük meg az ITZen csapatát, azóta a folyamatos figyelésében, javításában és elemzések elkészítésében is számíthatunk rájuk, de bármilyen egyéb kérdésünk van, bármikor fordulhatunk hozzájuk, mindig segítenek megoldani a felmerülő problémáinkat a lehető leggyorsabban. Rendkívül igényes és profi a csapat, ahogy a munkájukon és a folyamatos kapcsolattartáson is meglátszik. Azóta több partnerünknek is ajánlottuk már az ITZen csapatát, mert az eredmény számunkra látványos, töretlenül ívelünk felfelé az online térben is.”
“Több éves kapcsolatban állunk az ITZen csapatával. Korábban sok más szolgáltató inkorrekt módon állt weboldalunk problémás kérdéseihez, szerencsére itt pontos, határidőkre kiemelten ügyelő csapattal találkoztunk. Amikor weboldalunkat támadás érte és az adatok is alig voltak visszanyerhetők, ők megoldották. Pontos, gyors, korrekt munka, bátran ajánljuk őket!”
“Évek óta dolgozunk együtt az ITZen Csapatával. Megbízható partnerek. Mindig megoldják a weboldalunkkal kapcsolatban felmerülő problémákat. Gyorsan reagálnak. Korrekt jelentést kapunk tőlük minden hónapban az általuk elvégzett feladatokról. Elégedettek vagyunk a munkájukkal. Köszönjük!”
“A közös projektjeinken kiemelkedő eredményeket sikerült közösen elérnünk, viszonylag hamar, sőt hamarabb is mint vártuk volna. Az elmúlt időszakban SEO, karbantartás és 1 weboldal teljes újra dizájnolásában segítettetek, és maximálisan elégedett vagyok a végkimenetellel. Egyértelműen érződik kívülről, hogy rend, rendszerek, szabályok mentén, precízen dolgoztok minden megrendelővel.”
Tar Eduárd Ádám
“Úgy tűnik, hogy a rendszerünket hamar megértettétek és átvettétek az üzemeltetést. Sőt, sok-sok új dolgot köszönhetünk nektek. Megbízható partnernek látlak benneteket, gyors, pontos munkával. Korrekt és részletes elszámolást kapunk tőletek minden hónapban.”
“Gyorsan reagáltok a kérdésekre, kérésekre, akár este vagy hétvégén is.”

Kíváncsi vagy hogyan spórolhatsz a hirdetési költségeiden?

Kérj ajánlatot és megtudod.

Ajánlatkérés