Havidíjas keresőoptimalizálás 15.000 Ft-ért?

Egy céges weboldal keresőoptimalizálása bonyolult, mindemellett idő és energia igényes feladat. A folytonosan változó keresőalgoritmusok által támasztott több 100 rangsorolási faktornak megfelelni nagyon nehéz, még úgy is, ha valaki ezzel foglalkozik. A havidíjas keresőoptimalizálás egy olyan megoldás lehet, ami biztosítja a hosszútávú sikered.

A legnagyobb probléma sok esetben az, hogy nem a lényegre figyelünk. Rengeteg az adat a friss információ, ma már napi szinten változik a Google keresőalgoritmusa. Esetenként úgy tűnhet, hogy az egész keresőoptimalizálás egy zavaros, összefüggéstelen marketing maszlag, egy végeláthatatlan feladatlista lenne.

Mi az igazság?

A keresőoptimalizálás tényleg tud nagyon bonyolult is lenni, de az alapelvek egyszerűek.

Szolgáltass a célközönséged számára hasznos információt úgy, hogy azt a Google algoritmusai is értelmezni tudják és terjeszd el azt a megfelelő helyeken.

Ne legyen félreértés! A keresőoptimalizálás összetett feladat, rögtön felbonthatjuk 3 fő területre:

 1. A weboldal technikai felépítése
 2. A weboldal szövegezése, és a logikai felépítése
 3. A weboldaltól független tényezők

Időnként jelentős sikereket lehet elérni csupán egy terület erősítésével is, de igazából ha valóban komolyan gondoljuk mindegyikkel foglalkozni kell.

Mi a probléma?

Mivel ez egy kissé elvont szakterület, így nincsenek kőbe vésett szabályok (esetleg a technikai területen). Ami a konkurensed esetében működhet, lehet hogy nálad hatástalan. Túl sok a befolyásoló körülmény ahhoz, hogy egyértelműen meg lehessen jósolni mi is fog történni egy módosítás után. Következtetni lehet, viszont ahhoz is szükség van rengeteg információra.

Elképzelhető hogy rossz kulcsszavakra célzol, lehet hogy a te vásárlóid keresési szokásai egészen mások mint amit te gondolsz.

Az is lehet hogy a kulcsszavaid jók, a célközönséged is megtaláltad, sőt még erős pozícióba is kerültél. Viszont úgy gondolod ez a terület egyenlőre rendben lesz. Ha nem figyelsz oda folyamatosan, és reagálsz gyorsan, akkor könnyen előfordulhat, hogy a versenytársaid megelőznek.

forgalomnövelés tartalommarketinggel

Mi a megoldás?

A folyamatos felügyelet!

Ha az alapok már rendben vannak, viszonylag egyszerű fenntartani a pozíciókat, sőt apró finomításokkal könnyen lehet növelni az eredményeket. De ehhez figyelni kell, és nem is mindegy mire.

Amikor már jól pozicionált vagy a keresőben, elképzelhető hogy egy apró módosítás, például egy új kulcsszó elhelyezése egy aloldalon, vagy egy meta leírás javítása lehetővé teszi hogy megjelenj új kulcsszavakra is. De honnan is fogod tudni hogy mit kell pontosan módosítani?

Havidíjas SEO szolgáltatás

Mit kapsz havidíjas keresőoptimalizálás során?

Időt, amit a vállalkozásodra fordíthatsz, úgy hogy közben egyre többen találnak meg a keresőben.

24 órás felügyelet, amit automatizált rendszerek biztosítanak, amik akkor is gyűjtik az adatokat, ha Te éppen nem dolgozol.

Komplett webanalitikai szolgáltatást kapsz, aminek a végeredményében nem 20 oldalnyi számot fogsz kapni, hanem egy szakértő által összeállított összegzést, a 20 oldalnyi adat lényegét. (valójában jóval több mint 20 oldal 😉

Folyamatos fejlesztési javaslatokat. Ezek lehetnek apró módosítások, például egy új kulcsszó egy adott oldalon, vagy nagyobb eredményt hozó komplexebb megoldást igénylő feladatok. A lényeg, hogy minden esetben azt tartjuk szem előtt, hogy a Te oldaladnak mi a legjobb. Neked mindössze azt kell eldöntened, akarod-e az adott módosítást.

Segítséget a kivitelezésben. Az ITZen aktívan foglalkozik weboldal karbantartással és fejlesztésekkel, így nagyobb feladatok esetén tudunk segíteni a megvalósításban is, ha nem lenne saját fejlesztőd.

Folyamatos piackutatás, új kulcsszó javaslatok. Az adatok folyamatos elemzésének egy másik nagy előnye, hogy a weboldalunkat érintő kulcsszavak esetében viszonylag egyszerűn szűrhetőek a keresési szokások trendjei. Lényegében észleljük azt, ha egy olyan kulcsszóra jelenik meg az oldal amire sokan keresnek, de az oldalunkhoz még közvetlenül nem köthető.

ITZen vállalkozó akarsz lenni?

Pontosítsunk?

Ha élsz a lehetőséggel tervezz legalább 3 hónapra, ennyi idő után garantáltan meg fogja érni foglalkoznod vele. De hogy kicsit kézzelfoghatóbbá váljon számodra miről is van itt szó:

A megrendelés utáni első héten áttekintő elemzést kapsz a weboldalad egészére vonatkozóan. Amennyiben problémákat találunk, azok javítására megoldási javaslattal állunk elő.

Havonta egyszer küldünk számodra:

 • jelentést a fontos kulcsszavad fejlődésével kapcsolatban
 • egy elemzést a versenytársak fejlődéséről
 • folyamatos, egyszerűen kivitelezhető fejlesztési javaslatokat
 • havonta elvégezzük a weboldalad technikai auditját

Ahhoz hogy ezek valóban értékes információk legyenek a weboldalad 24 órán keresztül szemmel tartjuk a SEMRush eszközének segítségével.

Ezt még érdemes tudnod

A havidíjas SEO analitikai szolgáltatásunk célja, hogy Te, mint weboldal tulajdonos, minél tájékozottabb legyél az oldalad organikus elérését illetően. Ezek mellett folyamatosan támogatunk javaslatokkal, sőt időnként még linket is építünk ezen ügyfeleinknek.

Ha nincs kiviteleződ, és ezt is szeretnéd ránk bízni, akkor a következő megoldásokat tudjuk biztosítani:

 1. Minden fejlesztésről egyedi ajánlatot kapsz, akkor amikor az aktuálissá válik
 2. Emelt havidíjért (havi 60.000 Ft) a teljes SEO folyamatot ránk bízhatod, erről kérhetsz bővebb tájékoztatást.

Kipróbálnád a szolgáltatást? Kattints a gombra:

Havidíjas SEO szolgáltatás

Garantált a siker?

Elegendő kitöltened az űrlapot, és egy előminősítés során, megvizsgáljuk valóban hasznodra válik-e a szolgáltatás. Meg fogjuk neked mondani azt, mi az amire garanciát tudunk vállalni.

Amiben biztos lehetsz, az az, hogy garantáltan:

 • megkapod minden hónapban az elemzéseinket
 • minden hónapban kapsz legalább 3 olyan tippet, ami rövid időn belül számokkal igazolt eredményeket fog hozni.
 • Azt is garantáljuk, hogy segítjük az ötleteink kivitelezését: tanácsokkal, szükség esetén akár technikai segítséggel is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

További cikkek