Ingyenes SEO audit

BEVEZETÉS


Az ingyenes SEO audit segít feltérképezni a weboldaladat érintő fő keresőoptimalizálási problémákat.

MIT TARTALMAZ A SEO AUDIT?


A lenti űrlap elküldése után a háttérben dolgozó szoftver elkezdi felmérni a weboldalad. Az elemzés során a honlap teljes feltérképezése megtörténik (tehát nem csak a főoldal technikai elemzése).

A szoftver olyan hibákat keres mint például:

  • hibás hivatkozások, törött linkek
  • hibás HTML felépítés (például több H1 tag szerepel egy oldalon)
  • duplikációk

MEDDIG TART AZ ELEMZÉS?


Az elemzés az oldalak számától függően elhúzódhat néhány perctől kezdve akár egy óráig is, ezért fontos hogy létező e-mail címet adj meg. A SEO vizsgálat eredményét ugyanis erre az e-mail címre továbbítja a rendszer.

HOGYAN MŰKÖDIK AZ AUTOMATIKUS SEO AUDIT?


Az elemzés automatikusan történik. Az elemzés elkészülte után az általad megadott e-mail címre küldjük ki a riportot.

HOGYAN ÉRTELMEZZEM AZ ADATOKAT?


A SEO audit a keresőoptimalizálás során legtöbbször előforduló tipikus de manuális módszerekkel nehezen feltárható hibákat vizsgálja. Mivel itt már egy 5-10 aloldal esetében is rengeteg információ keletkezhet, ezért összesített eredményeket kapsz majd.

Az elemzés értelmezése során kérhetsz tőlünk segítséget, de akár előzetesen is kérhetsz ajánlatot itt.

REFERENCIÁK


“Évekkel ezelőtt, a megújuló weboldalunk optimalizálásával kerestük meg az ITZen csapatát, azóta a folyamatos figyelésében, javításában és elemzések elkészítésében is számíthatunk rájuk, de bármilyen egyéb kérdésünk van, bármikor fordulhatunk hozzájuk, mindig segítenek megoldani a felmerülő problémáinkat a lehető leggyorsabban. Rendkívül igényes és profi a csapat, ahogy a munkájukon és a folyamatos kapcsolattartáson is meglátszik. Azóta több partnerünknek is ajánlottuk már az ITZen csapatát, mert az eredmény számunkra látványos, töretlenül ívelünk felfelé az online térben is.”

“Több éves kapcsolatban állunk az ITZen csapatával. Korábban sok más szolgáltató inkorrekt módon állt weboldalunk problémás kérdéseihez, szerencsére itt pontos, határidőkre kiemelten ügyelő csapattal találkoztunk. Amikor weboldalunkat támadás érte és az adatok is alig voltak visszanyerhetők, ők megoldották. Pontos, gyors, korrekt munka, bátran ajánljuk őket!”

“Évek óta dolgozunk együtt az ITZen Csapatával. Megbízható partnerek. Mindig megoldják a weboldalunkkal kapcsolatban felmerülő problémákat. Gyorsan reagálnak. Korrekt jelentést kapunk tőlük minden hónapban az általuk elvégzett feladatokról. Elégedettek vagyunk a munkájukkal. Köszönjük!”

TAR EDUÁRD ÁDÁM

“A közös projektjeinken kiemelkedő eredményeket sikerült közösen elérnünk, viszonylag hamar, sőt hamarabb is mint vártuk volna. Az elmúlt időszakban SEO, karbantartás és 1 weboldal teljes újra dizájnolásában segítettetek, és maximálisan elégedett vagyok a végkimenetellel. Egyértelműen érződik kívülről, hogy rend, rendszerek, szabályok mentén, precízen dolgoztok minden megrendelővel.”

DOMJÁN GÁBOR

agykontroll oktató – elmefejlesztes.hu

“Úgy tűnik, hogy a rendszerünket hamar megértettétek és átvettétek az üzemeltetést. Sőt, sok-sok új dolgot köszönhetünk nektek. Megbízható partnernek látlak benneteket, gyors, pontos munkával. Korrekt és részletes elszámolást kapunk tőletek minden hónapban.”

“Gyorsan reagáltok a kérdésekre, kérésekre, akár este vagy hétvégén is.”