Céges weboldal gyorsan, idő és pénzveszteség nélkül

céges weboldal

A kezdő vállalkozások esetén az egyik legfontosabb lépés a céges weboldal létrehozása. A kellő hozzáértés hiányában ez komoly energia ráfordítást igényel. Persze a ráfordított idő és pénz is könnyen veszendőbe mehet, hiszen egyre több a követelmény aminek meg kell felelnie egy céges weboldalnak.

Mi a céges weboldal célja?

Azt gondolom ez nem lehet más mint az presztízs felépítése. A céges weboldal feladata, hogy egyaránt kiszolgálja a leendő ügyfeleket, illetve információt kell szolgáltatnia az üzlettársak felé.

De miért ne használnánk ki egy honlap nyújtotta lehetőségeket? Hiszen jóval többet is elérhetünk általa mint egy sornyi információt a névjegykártyánkon.

Nézzük hát sorban mik azok a szempontok amiket érdemes tudni a weboldalnak.

Előre megsúgom hogy egy kezdő vállalkozások számára összeállított csomag titkait fogod most megismerni! 😉

1. Egyszerű, mobilbarát megjelenés

Ige,n ez elképesztően fontos ma már. Ha körbenézel egy buszmegállóban, egy étteremben, vagy akár az utcán sétáló emberek között, biztosan találsz párat aki éppen az okostelefont bújja.

Mit csinálhat, és miért jó ez nekem?

  1. Facebook-ozik, azért örülhetsz ennek, mert ha majd neked is meglesz a Facebook oldalad, és belinkeled neki a szolgáltatásokat tartalmazó weboldalad biztos lehetsz benne hogy a lényeget fogja látni.
  2. Keres valamit, ez neked azért jó mert a honlapod bekerül a keresőkbe is, és lehet hogy a telefonját nyomkodó nő a szomszéd asztalnál pont a te szolgáltatásod keresi. A jó hír hogy ha az ITZen belépő szintű csomagját használod, esélye is lesz rá hogy megtalál.

2. Keresőoptimalizált struktúra és szövegezés

Ami az előző pontban is szerepelt már. Ne hidd el ha valaki feszegeti a fontosságát. A keresőoptimalizálás az a módszer ami ingyen érdeklődőket szerezhet neked akkor is ha éppen nem dolgozol. Az optimalizálás egy időt és szakértelmet igénylő feladat, de mivel nagyon is lényeges, sikeresen beépítettük azt a rendszerbe, úgy hogy az a honlap árát nem befolyásolta jelentősen.

Megj: Komolyabb keresőoptimalizálási csomag is kérhető a céges weboldalad mellé, de erre egyedi ajánlatot kell kérned.

3. Közösségi média integráció

social media photo

A keresőoptimalizálás mellett a másik jelentős érdeklődő-szerzési forrás a közösségi oldalak világa. Fontos hogy a weboldalad képes legyen arra, hogy a látogató könnyedén meg tudja azt osztani a Facebook-on és egyé felületeken is.

Szintén nem elhanyagolható szempont, hogy a megosztás után például a Facebook hírfolyamában is szépen jelenjenek meg a szükséges információk.

4. Tartalommarketing

Valószínűleg a kezdéshez csak a szükséges tartalmak megjelenítésére, esetleg egy kis bemutatkozásra lesz szükséged. Azonban ha igazi eredményeket akarsz érdemes lehet valamilyen tartalmat szolgáltatnod.

Persze te fogod eldönteni élni akarsz-e ezzel a lehetőséggel a későbbiekben, a rendszer ettől függetlenül elő lesz rá készítve. A blogoláshoz már nem fog kelleni külső segítség, hiszen a weboldalad felett teljes kontrollod lesz, és akár saját magad, vagy akár egy alkalmazottad is foglalkozhat a weboldal üzemeltetésével.

Megj: Persze ha igényled ebben is segítünk.

5. Kontroll

A weboldal elkészülte után a weboldallal kapcsolatos minden anyag a tulajdonodba kerül, te dönthetsz arról hogy továbbra is igénybe veszed e az ITZen szolgáltatásait.

 

Szóval ebben minden benne van?

Szerencsére minden lényeges dolog belekerült, amihez egy induló weboldalnak szüksége van. Ami plusz költség merülhet fel az a tárhely és a domain név ügyintézés. Ha rendelkezel ezekkel, néhány adat egyeztetése után héttel üzemre készen megkapod a weboldalad. Ha véletlenül nincs ilyened megcsináljuk helyetted.

Bizonyára érdekel mennyibe is kerül ez a csomag. Annyit mondhatok, hogy igazán kedvezményes áron juthatsz most hozzá.

A jelenlegi ajánlat a csomagra: 50.000 Ft

A kérdéseidre itt tudok válaszolni!

A csomag megrendeléséhez töltsd ki az űrlapot. Ez után maximum 48 órán belül felveszem a kapcsolatot veled egyeztetés céljából:

[contact-form to=’[email protected]’ subject=’Rendelés érkezett!’][contact-field label=’Név’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail cím’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telefonszám’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Honlap’ type=’url’/][contact-field label=’Megjegyzés’ type=’textarea’/][/contact-form]

Referenciára van szükséged?

Jelenleg is ezt nézed. Az az oldal amit jelenleg is olvasol, az ITZen Webes indulócsomagjának, egy minimálisan kibővített verziója. A céges weboldal amit az ITZen kínál neked minden eszközt tartalmaz, amit ezen az oldalon látsz.

 

Ha más jellegű feladatot bíznál az ITZen-re, itt kérhetsz ajánlatot:

Árajánlat

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..