Woocommerce-en belül való módosítások:

Ha üzletedben Woocommerce-t használsz, akkor a Termék adatok dobozba és az Általános menüpont alatt az Akciós ár módosítása alatt módosítanod kell a termék árát, hogy a termék ára a készletszint alapján megváltozzon. Minden termékek az adott terméknél Szerkesztés -> Oldal alján a Termék adatok doboz -> Általános fül -> Akciós ár, Amennyiben tudjuk az Akció időtartamát,úgy időzíteni is kell .Minden termékek az adott terméknél Szerkesztés -> Oldal alján a Termék adatok doboz -> Általános fül -> Akciós ár alatt a Időzítés gomb. Időtartam Kezdetét és Végét meg lehet adni itt. Amennyiben az akció feltételes, akkor létre kell hoznod egy Kuponhoz az adott terméket, és hozzá kell adnod az igényeidnek megfelelően. Marketing -> Kuponok -> Kupon hozzáadása

Az oldalon belüli módosítások:

Módosítsd a szöveget a csúszkán vagy a képen. Szerkeszd az előugró ablakban megjelenő szöveget, ha az nem a Woocommerce beépített funkciójával készült. Módosítsd az akciós termék landoló oldalának szövegét és a slider-t.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

További cikkek