Az online vállalkozás-indítás legfontosabb kezdőlépései

Szóval te már vállalkozó vagy, és szeretnéd a szolgáltatásod/terméked online közegben is értékesíteni? Ha nem csináltál még ilyet, akkor valószínűleg egy kicsit bonyolultnak érzed az online világot.

Az is! Egyre bonyolultabb, és egyre profibban kell hozzáállnod, ha versenyben akarsz maradni. Nem engedheted meg az online térben azt a lazaságot, hogy szervezetlenül értékesíts. Folyamatosan meg kell újulnod, fel kell venned a ritmusát az egésznek.

Ez nehéz, de nem lehetetlen. Ha ismered a céljaidat, a lehetőségeidet, és főként az ügyfeleidet, akkor nyert ügyed van.

A tökéletes nem létezik, de törekedni kell az elérésére

Ha tökéletes weboldalt szeretnél rossz úton jársz. Ha minden fontos kulcsszóra az első helyen akarsz lenni a Google keresőben, csak álmokat hajszolsz. Nem is erre van szükséged.

Elsőként legyen egy forrásod, amiről jönnek látogatók a weboldaladra, egy olyan témában, ami számodra hasznos lehet. Építs elsőként csak egy darab értékesítési csatornát.

Persze vannak akik szeretnek jobban elmélyedni az előkészületekben, ha neked ez a modell szimpatikusabb, itt olvashatsz néhány tippet a vállalkozásindításról.

Ha megvannak az alapjaid mehetsz tovább. Ahhoz viszont hogy el tudj indulni kell egy kis kezdőlökés. A legjobb módja az indulásnak az, ha leküzdöd a belső gátjaidat, és őszintén megfogalmazol pár választ:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

További cikkek

Kíváncsi vagy hogyan spórolhatsz a hirdetési költségeiden?

Kérj ajánlatot és megtudod.

Ajánlatkérés