Bevezetés

A SEO szövegírás szolgáltatásra akkor van szükséged, ha honlapod a céginformációkon kívül elenyésző mennyiségű tartalommal rendelkezik. A  szöveg hatalom. Akinek több szöveg van a weboldalán, az több látogatót tud szerezni a keresőkből, így több profitot képes termelni.

Miért SEO szövegírás?

Több szövegíró álláspontja az, hogy a szöveg akkor igazán jó, ha nem a keresőoptimalizálás(SEO) szempontjait figyelembe véve készül, hanem az információra és az élvezhetőségre koncentrál. Ezzel az megközelítéssel mi is egyetértünk, éppen ezért nem a szövegek manipulálása áll a szövegírói feladatok középpontjában. Inkább több hasznos információt sűrítünk a blogbejegyzésekbe, melyek erősítik a felhasználói élményt.

Ezt értjük SEO szövegírás alatt:

Pár szóban összefoglalva egy adott kulcsszót megfelelő módon elhelyezünk egy hagyományosan megírt írásba, a meta leírásba és további központi helyekre, azért, hogy a Google is megértse. 

Egy szöveg megírása előtti kulcsszóelemzés jelentős segítséget tud nyújtani a szöveg témájának megértésében, azaz annak a megértésében hogy mire is kíváncsiak az emberek valójában.

Ne gondold hogy a keresőoptimalizálás kulcsszó jelenti a legnagyobb piaci potenciált. Sokkal valószínűbb hogy több üzleti kapcsolatért felelős a SEO szövegírás kifejezésre optimalizált oldal.

Hogyan működik?

A szövegírás szolgáltatás nemcsak szövegírást jelent. A tartalomfejlesztés során felhasználjuk a már elmúlt évekbe kialakult tapasztalatunkat. Ha a Google keresőjén keresztül szeretnéd elérni a közönséged, fontos hogy ismerd azokat a szavakat, amelyekre rákeresnek, hogy ismerd a témákat amik érdeklik őket.

Te melyik kategóriába sorolnád magad?

Ha kiforrott rendszered van, tudod mit csinálsz és csak egy szövegre van szükséged, arra is van megoldás, de ha fel szeretnéd tölteni a weboldalad tartalommal, abban is tudunk segíteni.

Szövegírói referenciák

Körülbelül azóta foglalkozom szövegírással mióta weboldalakkal, a legtöbb esetben a saját weboldalaim szövegeit készítettem el.  Rendszeresen írok több témában is cikkeket, illetve ma már több szövegíróval is kapcsolatban vagyok, így hatékonyan tudunk előállítani minőségi szövegeket (sőt akár fordítunk is neked).

Ha még több szövegírói referenciát szeretnél, töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot.

Csomagok

A szövegírás szolgáltatást felbővítettem több kiegészítővel. A tipikus munka 4 részből tevődik össze:

Ezeknek a lépéseknek az a célja hogy az elkészült szöveg akkor is helyet kapjon a találati lista kiemelt helyein, ha különálló keresőoptimalizálási tevékenység (pl. linképítés nem történik)

A fenti szolgáltatásokat külön is megrendelheted, ebben az esetben kérj ajánlatot itt.

SEO szövegírás csomagok

A csomagok egyfajta ajánlások, apró módosítások beleférnek. A szövegírás irányadó árai a következők:  2 Ft/karakter (szóközök és írásjelek nélkül). Persze a szöveg elkészítése önmagában nem elegendő, ne is próbáld felszorozni. A díjaink tartalmazzák, az előzetes kutatások díjait is.

Ha pár sorban meg tudod fogalmazni mi a központi célja a szövegednek, esetleg ajánlasz forrásokat, hogy miből lenne érdemes dolgozunk, azzal sokat lendítesz a szöveg minőségén is.

 

Természetesen a szolgáltatások rendelhetők havi rendszerességgel is, ezt az igényed kérlek jelezd előre.

Profi

8000 Ft
 • 1 db kb. 3000 karakteres cikk
 • Te adod meg a témakört

Basic

10000 Ft
 • Kulcsszóelemzés témajavaslatokkal
 • 1 db kb 3000 karakteres cikk
 • 2 db jogtiszta kép a cikkhez
 • Figyelemfelkeltő meta description megírása

Standard

19000 Ft
 • Kulcsszóelemzés témajavaslatokkal
 • 3 db kb 3000 karakteres cikk
 • cikkenként 2 db jogtiszta kép a cikkhez (összesen 6 darab)
 • Figyelemfelkeltő meta description megírása

Extra

64000 Ft
 • Kulcsszóelemzés témajavaslatokkal
 • 1 db kb 15000 karakteres cikk
 • 3 db kb 3000 karakteres cikk
 • 10 darab jogtiszta illusztráció, kép a cikkekhez
 • Figyelemfelkeltő meta description megírása

GYIK

Igen, a szövegírás szolgáltatásról a munka elvégzése után KATA-s számlát állítok ki részedre.

Az írások a weboldalad igényeinek felmérése után készülnek abban a témakörben, amiről te szeretnéd. A szövegeket én írom, bizonyos témakörök esetén azonban szakosodott szövegírókat is be tudok vonni.

Miután beérkezett a megrendelésed, maximum 48 óra elteltével felveszem veled a kapcsolatot az általad megadott elérhetőségen és megerősítjük a megrendelésed.

A SEO szövegírás egy összetett feladat, időbeli eltérések előfordulhatnak, azonban a következő időszakok az irányadóak:

Egy 500 szóból álló szöveg átlagos elkészítési ideje témakörönként változó lehet. Egy cikk minimális elkészítési ideje egy napot vesz igénybe, de 5 napnál többet nem emészt fel.

Egy hosszabb írás esetében azonban jelentős eltérések lehetnek. A 2000 szavas prémium kategóriájú írások általában igénylik a téma mélyebb megértését, azonban 5 munkanapon belül ezek is elkészülnek.

Tulajdonképpen bármi. Amihez nem értek abba vagy belemélyedek, vagy keresek valakit aki jártas benne.

A legjobb helyen jársz! Üzenj nekem az itteni email címemre. A leveledben szerepeljenek a következő adatok:

 • Milyen díjazással írsz szöveget?
 • Milyen témakörökben vagy járatos?
 • Van e valamilyen referenciád? (ha van mutasd)
 • Milyen kapacitásokkal rendelkezel?

Nem garantálom hogy azonnal szövegírói munkát tudok neked ajánlani, azonban időnként szükségem van jó szövegíróra. Ha kezdő vagy de kipróbálnád magad ezen a területen akkor is megkereshetsz, viszont ezt kérlek jelezd külön.

Ha úgy gondolod ez a szolgáltatás valamelyik ismerősöd hasznára válhat, segíts eljuttatni neki ezt a szolgáltatást! Használd a Megosztásra szolgáló gombok valamelyikét vagy küldd el neki e-mail-ben.

Kezdjünk el együtt dolgozni

Referenciák

“Úgy tűnik, hogy a rendszerünket hamar megértettétek és átvettétek az üzemeltetést. Sőt, sok-sok új dolgot köszönhetünk nektek. Megbízható partnernek látlak benneteket, gyors, pontos munkával. Korrekt és részletes elszámolást kapunk tőletek minden hónapban.”
“Évekkel ezelőtt, a megújuló weboldalunk optimalizálásával kerestük meg az ITZen csapatát, azóta a folyamatos figyelésében, javításában és elemzések elkészítésében is számíthatunk rájuk, de bármilyen egyéb kérdésünk van, bármikor fordulhatunk hozzájuk, mindig segítenek megoldani a felmerülő problémáinkat a lehető leggyorsabban. Rendkívül igényes és profi a csapat, ahogy a munkájukon és a folyamatos kapcsolattartáson is meglátszik. Azóta több partnerünknek is ajánlottuk már az ITZen csapatát, mert az eredmény számunkra látványos, töretlenül ívelünk felfelé az online térben is.”
“Évek óta dolgozunk együtt az ITZen Csapatával. Megbízható partnerek. Mindig megoldják a weboldalunkkal kapcsolatban felmerülő problémákat. Gyorsan reagálnak. Korrekt jelentést kapunk tőlük minden hónapban az általuk elvégzett feladatokról. Elégedettek vagyunk a munkájukkal. Köszönjük!”
“Több éves kapcsolatban állunk az ITZen csapatával. Korábban sok más szolgáltató inkorrekt módon állt weboldalunk problémás kérdéseihez, szerencsére itt pontos, határidőkre kiemelten ügyelő csapattal találkoztunk. Amikor weboldalunkat támadás érte és az adatok is alig voltak visszanyerhetők, ők megoldották. Pontos, gyors, korrekt munka, bátran ajánljuk őket!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

További cikkek

Kíváncsi vagy hogyan spórolhatsz a hirdetési költségeiden?

Kérj ajánlatot és megtudod.

Ajánlatkérés