Bevezetés

Hogy érdemes e SEO szövegírásként említeni egy szövegírási szolgáltatást az már szinte hitvita. Mi azt valljuk hogy a szövegírásnak lehet célja a keresőforgalom, viszont nem érdemes kifejezetten a keresőnek írni egy szöveget.

Szolgáltatásunk célja pedig éppen az, hogy a vásárlóknak, látogatóknak készítsünk számukra hasznos, érdekes bejegyzéseket, válaszoljuk meg a kérdéseiket.


Megrendelem

Miért SEO szövegírás?

Tehát egy szöveg akkor igazán jó, ha nem a keresőoptimalizálás(SEO) szempontjait figyelembe véve készül, hanem az információra és az élvezhetőségre koncentrál. 

Ezt értjük SEO szövegírás alatt:

 1. Kulcsszókutatás keretében felmérjük milyen kérdésekre keresik a választ, pontosan mire kíváncsiak a Google felhasználói. 
 2. Összehangoljuk azzal a céllal amit a blogbejegyzéssel el akarunk érni.
 3. Veled egyeztetve megkezdődik a szövegírás

Hogyan működik?

Ha arra számítasz, hogy leadod a rendelésed és kapsz egy PDF-et amivel csinálsz amit akarsz, akkor tévedsz. Megosztunk veled egy Drive doksit, amibe Te magad is beleszerkeszthetsz ha nem tetszik valami, és addig csiszoljuk az iránymutatásod segítségével amíg teljesen elégedett leszel az eredménnyel.

A szolgáltatást úgy alakítottuk ki, hogy bármelyik kategóriába is sorolod magad, megtaláld a számodra legmegfelelőbb megoldást. Apropó, hová is sorolod magad?

 • nem vagy még tisztában azzal miért is kap annyira központi szerepet a weboldal tartalma
 • pontosan tudod milyen fontos a szövegezés, de te magad nem akarod/ tudod/ nincs időd rá a szöveírásra.

Ha kiforrott rendszered van, tudod mit csinálsz és csak egy szövegre van szükséged, arra is van megoldás, de ha fel szeretnéd tölteni a weboldalad tartalommal, abban is tudunk segíteni.


Megrendelem

Szövegírói referenciák

Körülbelül azóta foglalkozunk szövegírással mióta weboldalakkal. Saját bőrünkön tapasztaljuk meg, nap mint nap, hogy mitől működik egy szöveg a Google keresőjében. Sok rossz szöveget megírtunk már, és sok jó, de hasznot nem hajtó blogbejegyzést is.

A valódi ok, ami miatt a SEO szövegírást (vagy hívjuk csak szimplán szövegírásnak?) választottuk a fő tartalomfejlesztési irányunknak, az, hogy ez a legegyszerűbben mérhető terület.

Egy blogbejegyzés a Google indexébe történő bekerülése után konkrét statisztikai adatokat nyújt arról, mennyire sikerült közönséget találnia a keresőnek a tartalomhoz.

A Google algoritmusai sokszor megviccelnek bennünket, sok értéktelen tartalmat is felkínálnak időnként, de a 2012-es Google Pingvin algoritmus bevezetése óta egyvalamiben biztos lehetsz. Tartósan nem tudod manipulálni azt amit a Google alapesetben a felhasználói visszajelzések alapján alakít.

Témakörök amikben jók vagyunk

 • Pénzügyi és gazdasági témák
 • Elemzések, statistikák feldolgozásra
 • Minden ami kocka, a számítógép szereléstől a szoftverfejlesztésig
 • Szerverek, tárhelyek, felhő alapú technológiák
 • Szervezés, menedzsment
 • Filmek, zenék digitális kultúra

Nehéz lenne felsorolni az összes témát, amivel már foglalkoztunk, a fenti lista tehát inkább azon területek listája amelyekkel biztosan tudunk érdemben segíteni.

Azt javaslom, kérj egy ajánlatot, és meglátjuk, abban biztos lehetsz hogy csak olyan megbízásokat vállalunk ma már el amit tényleg meg is tudunk csinálni.

SEO szövegírás csomagok

A csomagok egyfajta ajánlások, apró módosítások beleférnek. A szövegírás irányadó árai a következők:  2 Ft/karakter (szóközök és írásjelek nélkül). Persze a szöveg elkészítése önmagában nem elegendő, ne is próbáld felszorozni. A díjaink tartalmazzák, az előzetes kutatások díjait is.

Ha pár sorban meg tudod fogalmazni mi a központi célja a szövegednek, esetleg ajánlasz forrásokat, hogy miből lenne érdemes dolgozunk, azzal sokat lendítesz a szöveg minőségén is.

Természetesen a szolgáltatások rendelhetők havi rendszerességgel is, ezt az igényed kérlek jelezd előre.

Profi

8000 Ft

 • 1 db kb. 3000 karakteres cikk
 • Te adod meg a témakört


Ezt kérem

Basic

10000 Ft

 • Kulcsszóelemzés témajavaslatokkal
 • 1 db kb 3000 karakteres cikk
 • 2 db jogtiszta kép a cikkhez
 • Figyelemfelkeltő meta description megírása


Ezt kérem

Standard

24000 Ft

 • Kulcsszóelemzés témajavaslatokkal
 • 3 db kb 3000 karakteres cikk
 • cikkenként 2 db jogtiszta kép a cikkhez (összesen 6 darab)
 • Figyelemfelkeltő meta description megírása


Ezt kérem

Extra

64000 Ft

 • Kulcsszóelemzés témajavaslatokkal
 • 1 db kb 15000 karakteres cikk (erős kulcsszavakhoz)
 • 3 db kb 3000 karakteres cikk
 • 1 db Illusztrációk vagy kép mindegyik cikkhez
 • Figyelemfelkeltő meta description megírása


Ezt kérem


Megrendelem

GYIK

Kapok-e számlát a szolgáltatásról?

Igen, a szövegírás szolgáltatásról a munka elvégzése után KATA-s számlát állítok ki részedre.

Honnan származik a szöveg?

Az írások a weboldalad igényeinek felmérése után készülnek abban a témakörben, amiről te szeretnéd. A szövegeket én írom, bizonyos témakörök esetén azonban szakosodott szövegírókat is be tudok vonni.

Mi történik azután hogy megrendelted a szolgáltatást?

Miután beérkezett a megrendelésed, maximum 48 óra elteltével felveszem veled a kapcsolatot az általad megadott elérhetőségen és megerősítjük a megrendelésed.

Mennyi idő alatt lesznek készen a szövegek?

A SEO szövegírás egy összetett feladat, időbeli eltérések előfordulhatnak, azonban a következő időszakok az irányadóak:

Egy 500 szóból álló szöveg átlagos elkészítési ideje témakörönként változó lehet. Egy cikk minimális elkészítési ideje egy napot vesz igénybe, de 5 napnál többet nem emészt fel.

Egy hosszabb írás esetében azonban jelentős eltérések lehetnek. A 2000 szavas prémium kategóriájú írások általában igénylik a téma mélyebb megértését, azonban 5 munkanapon belül ezek is elkészülnek.

Milyen témakörök jöhetnek szóba?

Tulajdonképpen bármi. Amihez nem értek abba vagy belemélyedek, vagy keresek valakit aki jártas benne.

Én is szövegíró vagyok és vannak szabad kapacitásaim!

A legjobb helyen jársz! Üzenj nekem az itteni email címemre. A leveledben szerepeljenek a következő adatok:

 • Milyen díjazással írsz szöveget?
 • Milyen témakörökben vagy járatos?
 • Van e valamilyen referenciád? (ha van mutasd)
 • Milyen kapacitásokkal rendelkezel?

Nem garantálom hogy azonnal szövegírói munkát tudok neked ajánlani, azonban időnként szükségem van jó szövegíróra. Ha kezdő vagy de kipróbálnád magad ezen a területen akkor is megkereshetsz, viszont ezt kérlek jelezd külön.

Ha úgy gondolod ez a szolgáltatás valamelyik ismerősöd hasznára válhat, segíts eljuttatni neki ezt a szolgáltatást! Használd a Megosztásra szolgáló gombok valamelyikét vagy küldd el neki e-mail-ben.

Kezdjünk el együtt dolgozni

SEO szövegírás

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Referenciák

“Évekkel ezelőtt, a megújuló weboldalunk optimalizálásával kerestük meg az ITZen csapatát, azóta a folyamatos figyelésében, javításában és elemzések elkészítésében is számíthatunk rájuk, de bármilyen egyéb kérdésünk van, bármikor fordulhatunk hozzájuk, mindig segítenek megoldani a felmerülő problémáinkat a lehető leggyorsabban. Rendkívül igényes és profi a csapat, ahogy a munkájukon és a folyamatos kapcsolattartáson is meglátszik. Azóta több partnerünknek is ajánlottuk már az ITZen csapatát, mert az eredmény számunkra látványos, töretlenül ívelünk felfelé az online térben is.”

Molnár Krisztina
tulajdonos – eskuvoclassic.hu
“Több éves kapcsolatban állunk az ITZen csapatával. Korábban sok más szolgáltató inkorrekt módon állt weboldalunk problémás kérdéseihez, szerencsére itt pontos, határidőkre kiemelten ügyelő csapattal találkoztunk. Amikor weboldalunkat támadás érte és az adatok is alig voltak visszanyerhetők, ők megoldották. Pontos, gyors, korrekt munka, bátran ajánljuk őket!”

Morva Tamás
tulajdonos – afonyaporta.hu
“Évek óta dolgozunk együtt az ITZen Csapatával. Megbízható partnerek. Mindig megoldják a weboldalunkkal kapcsolatban felmerülő problémákat. Gyorsan reagálnak. Korrekt jelentést kapunk tőlük minden hónapban az általuk elvégzett feladatokról. Elégedettek vagyunk a munkájukkal. Köszönjük!”

Baglyas Erika
tulajdonos – dotforyoushop.com
“A közös projektjeinken kiemelkedő eredményeket sikerült közösen elérnünk, viszonylag hamar, sőt hamarabb is mint vártuk volna. Az elmúlt időszakban SEO, karbantartás és 1 weboldal teljes újra dizájnolásában segítettetek, és maximálisan elégedett vagyok a végkimenetellel. Egyértelműen érződik kívülről, hogy rend, rendszerek, szabályok mentén, precízen dolgoztok minden megrendelővel.”

Tar Eduárd Ádám
“Úgy tűnik, hogy a rendszerünket hamar megértettétek és átvettétek az üzemeltetést. Sőt, sok-sok új dolgot köszönhetünk nektek. Megbízható partnernek látlak benneteket, gyors, pontos munkával. Korrekt és részletes elszámolást kapunk tőletek minden hónapban.”
Domján Gábor agykontroll oktató
Domján Gábor
agykontroll oktató – elmefejlesztes.hu
“Gyorsan reagáltok a kérdésekre, kérésekre, akár este vagy hétvégén is.”

Cseke Bernadett
tulajdonos – csekebernadett.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

További cikkek